Kína körutazás: Best of China

körutazás

  Kínai utazás Kína legfontosabb helyszíneire

Kínai Körút: Kínai Nagy Fal Best of China utazás - Palota  kina_gazdagon_utazas_peking_madarfeszek

Időpont:  2018. szeptember 2-9.  

Tervezett program: Sanghaj – Xi’an – Peking

  1. nap Budapest-Sanghaj

Elutazás Budapestről Sanghajba menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

  1. nap  – Sanghaj

Késő délután érkezünk Sanghajba. Egy kis pihenő után, városnéző sétára indulunk a Bundon – Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárló utcáján. Vacsora és szállás Sanghajban.

  1. nap – Sanghaj

Reggeli után megnézzük az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertjét, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeumot, amely gazdag és magas színvonalú ősi kínai bronz, kerámia, festészeti és kalligráfiai gyűjteménnyel rendelkezik. Megtekintjük a csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templomot, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Ellátogatunk a futurisztikus Pudong negyedbe és a World Financial Center toronyhoz. Fakultatív programlehetőség: akrobata show. Szállás Sanghajban.

  1. nap – Sanghaj- Xi’an

Reggelink után sétálunk a francia koncessziós negyedben és a hagyományokat tükröző, de újonnan épített elegáns bevásárló negyedben, a Xintiandiban. Transzfer a repülőtérre és elutazás Xi’anba. Megnézzük a régi városfalat, a Nagy Mecsetet, majd egy kicsit körülnézünk a mecsetet körülvevő bazárban. Szállás Xi’anban.

  1. nap –  Xi’an-Peking

Reggeli után  Xi’anban, Kína Shaanxi tartományi székhelyén nézünk várost, Megtekintjük a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagodát és a páratlanul érdekes terrakotta agyagkatonákat. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Transzfer a pályaudvarra, majd gyorsvasúttal Peking városába utazunk. Szállás Pekingben.

  1. nap: – Peking

Megismerkedünk Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a világ legnagyobb terén, a Tienanmen téren. Itt található a Mao Mauzóleum, az Országos Népi Gyűlés csarnoka, valamint a Palotamúzeum bejárata. Az 1406-1420 között épült Tiltott Város a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. 24 császár uralkodott innen csaknem 500 éven keresztül. Ebéd után a Ming-korban épült Ég templomát keressük fel. A templom-együttes egy kiterjedt park közepén terül el, amelyet reggelenként taicsicsuan gyakorlók töltenek meg. Fakultatív programlehetőség: kungfu show. Szállás Pekingben.

  1. nap – Peking

Reggel elutazunk a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. Itt megtekintjük a  2008-as pekingi olimpiai falut, a Madárfészek Stadiont és a Pekingi Nemzeti Vízi Központot, a Vizes kockát kívülről. Felfedezzük a Nyári Palotát, amely az uralkodók menedékeként szolgált a nyári hőségek idején. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár ránk. Transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

  1. nap – Megérkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Időpont és részvételi díj:

 2018. szeptember 2-9.

Részvételi díj kétágyas szobában

Részvételi díj egyágyas szobában

Ár

299 000 Ft/fő 

385 000 Ft/fő

Illetékek: 135 000 Ft/fő
Vízumdíj: 29 000 Ft/fő

(Borravalók: cca. 30 USD/fő)

Fakultatív programok árai (minimum létszám 10 fő):

Sanghaj – akrobata show: 12 000 Ft

Peking – kungfu show: 13.000 Ft

A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri!

 

Kína fal - Kínai utazásKínai körút csoportkép

Kínai körutazás - Agyagkatona Kínai körutazás - Agyaghadsereg

Kína utazás - ShanghaiShanghai - Kínai utazás

Kínai utazás, Kína körút: Best of China – 2017. PellAir Utazási Iroda

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.