Kína körutazás: Best of China

körutazás

  Kínai utazás Kína legfontosabb helyszíneire

Kínai Körút: Kínai Nagy Fal Best of China utazás - Palota  kina_gazdagon_utazas_peking_madarfeszek

Időpont:                 2017.10.15-27. (13 nap/ 11 éjszaka)
Elhelyezés:            3*+-os szállodákban
Ellátás:                   félpanzió

Tervezett program:

 1. nap Budapest-Peking

A délutáni órákban elutazás Budapestről egy átszállással Pekingbe, étkezés és éjszakázás a repülőgépen.

 1. nap (V) – Peking

Érkezés Pekingbe, majd ranszfer a hotelbe, rövid szabadidő pihenésre.Este vacsora egy helyi étteremben. Vacsora után lehetőségünk lesz végigsétálni a híres Bar street-en, ahol számtalan szórakozóhely, étterem található. Szállásunk Pekingben lesz.

 1. nap (R,V) – Peking

Reggeli után városnézésre indulunk, melynek első állomásaként a világ legnagyobb terét a Tiananmen teret járjuk be, majd a Mao Ce-tung nagyméretű portréjával díszített Tiananmen kapu következik, melyen keresztül jutunk a Tiltott Városba, – hivatalos nevén Palotamúzeum – mely Kína legnagyobb szabású épületegyüttese. Délután a világörökség részét képező Nyári Palotát tekintjük meg, mely 12 km-re északra található a belvárostól. A Nyári palota ékkövei: a 700 m hosszú faragott folyosó, amelyen a kínai népmese és mitológia történetei elevenednek meg csodálatos festményekként. Ezután az Ég temploma következik. A császárt mindenhova hordszéken vitték, egyedül az Ég templomában járt gyalog. A Ming-és Qing- korban a köznéptől elzárt templom együttes egy kellemes, kiterjedt park közepén terül el.
Ellátogatunk egy gyöngy manufaktúrába. Vacsoránk egy helyi étteremben lesz. Szállás Pekingben. Fakultatív program lehetőség: Kung Fu Show (14 000 Ft/fő)

 1. nap (R,V) – Peking

Reggeli után a híres Nagy Falhoz kirándulunk, melyet a császárság korában több dinasztia építtetett az északról fenyegető támadások ellen. A fal 6500 km hosszan húzódik, mely rövid részét alkalmunk adódik megcsodálni. A felvonó díja a helyszínen fizetendő! Ezután az Olimpiai Parkba látogatunk el, ahol megnézzük kívülről a Madárfészek stadiont és a Vizes kocka úszóközpontot.  Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Pekingben.

 1. nap (R,V) – Peking, Xi’an

Reggeli után transzfer a pekingi vasútállomásra és menetrend szerint elutazás Xi’an-ba gyorsvasúton (2. osztály). Érkezés után a híres Vadludak pagodáját tekintjük meg, majd a máig épen maradt régi városfalat, amely 14 km hosszan téglalap alakban öleli a várost. Délután látogatást teszünk a Nagy Mecsetnél, mely a kínai muszlim közösség szent zarándokhelye. Utána szabadidő, vásárlási lehetőség a mecset melletti bazárban, ahol minden kapható és kötelező az alku.Kora este transzfer a hotelbe. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Xi’an-ban. Fakultatív program lehetőség: Tang Dinasztia Show (12 000 Ft/fő)

 1. nap: (R,V) – Xi’an – Shanghai

Reggeli után kirándulás a világörökség részét képező, a Qin-korból (i.e. 221-206) származó, több mint 6000 életnagyságú terrakottafigurából álló Agyaghadsereghez. Délután elutazás repülővel Shanghai-ba. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Shanghai-ban

 1. nap (R) – Shanghai – Zhujiajiao – Shnaghai

Reggeli után egész napos kirándulás Zhujiajiao-ba. A városkát számos folyó szeli át, melyeket 36 kőhíd íveli át. A helyiek többsége kereskedésből élt, a rengeteg apró bolt különleges helyi csemegéket – pácolt, sült csülköt, fűszereket, magokat, ragacsos édességeket, gyógynövényeket, a tenger gyümölcseit – kínál, miközben a kanyargós, szűk utcákon a turisták hada próbál utat törni magának. Késő délután visszautazunk Shanghajba.Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Shanghai-ban Fakultatív program lehetőség: Akrobata Show (14 000 Ft/fő)

 1. nap (R,V) – Shanghai – Guilin

Reggeli után városnézés Shanghaiban: Shanghai Museum, Örömök Kertje, Jade Budha Templom, Nanjing Road, A Bund. Este transzfer a repülőtérre, majd elutazás Guilinbe. Érkezés után transzfer a szállodába, vacsora. Éjszaka Guilinben.

 1. nap (R,V) – Guilin

Reggeli után hajózás a Li folyón, közben a Nádsíp Barlang megtekintése, ahol különböző fény effektusoknak köszönhetően lélegzetelállító cseppkőképződményeket csodálhatunk meg. Megnézzük az Elephant Trunk Hill-t és ha szerencsénk van, akkor a csónakból kormoránokkal halászó helyiekkel is találkozunk. A program után látogatást teszünk egy helyi gyöngy manufaktúrában. Este vacsora egy helyi étteremben, szállás Guilinben.

 1. nap: (R) – Guilin – Hong Kong

Reggeli a hotelben, majd transzfer a vasútállomásra. Utazás a puskagolyó expresszel Shenzenbe, majd onnan tovább Hong Kongba. Transzfer a hotelbe. Szállás Hong Kong-ban.
Este a híres fényjáték megtekintése.

 1. nap: (R) – Hong Kong – Makao – Hong Kong
  Reggeli a hotelben, majd fakultatív kirándulás Makao-ra.
  Program:
  transzfer a kikötőbe, majd hajóval utazás Makaó-ra. A program során megtekintjük Makaó jelképét a Lótuszvirág emlékművet, az A-Ma Templomot, Szt. Pál Székesegyház maradványait, aTaipa hidat, a Velencei épületegyüttest. Rövid szabadidő után visszautazunk Hong Kongba. Transzfer a hotelbe, szállás Hong Kongban.
 1. nap: (R) – Hong Kong

Reggeli a hotelben, majd fél napos városnézés Hong Kongban: Victoria Peak, Stanley Market, Repulse Bay. A program után rövid szabadidő, majd este transzfer a repülőtérre, késő éjjel menetrend szerint hazautazás. Éjszaka a repülőn, a napszaknak megfelelő ellátással.

 1. nap: (-) Hazautazás

Érkezés Budapestre menetrend szerint a délelőtti órákban.

 

 2 ágyas szobában félpanzióval
 489.900.-  Ft/fő 

 

Előfoglalási árkedvezménnyel:  439 900 Ft + illeték

A csoportot magyar nyelvű idegenvezető, Peller János kíséri.

 

 

Kína fal - Kínai utazásKínai körút csoportkép

Kínai körutazás - Agyagkatona Kínai körutazás - Agyaghadsereg

Kína utazás - ShanghaiShanghai - Kínai utazás

 Részvételi díj:

személyenként
 2017.10.16-27.
 2 ágyas szobában+Fp
489.900.-   Ft/fő 
 1 ágyas szoba felár
  129.000.- Ft/fő
 repülőtéri illeték (kb.)
139.000.-  Ft/fő
 vízumdíj  25.000.- Ft/fő
 Belső repülőjegy (Xian – Shanghai ésShanghai-Gulin)
   300.-USD

 

A fakultatív kirándulás Makaóra (48 000 Ft), az útlemondási biztosítás (1,5%), valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás illetve a borravaló (3-5 USD/fő/nap).

Tervezett menetrend:

1   EK    112  Q  15OCT BUD DXB   1600  2320

2   EK    306  Q  16OCT DXB PEK   0355  1525

ARNK

3   EK    381  L  27OCT HKG DXB   0035  0420

4   EK    111  L  27OCT DXB BUD   0850  1245

Tervezett hotelek:

Peking

Beijing Plaza Hotel 4*

http://www.plazahotelbeijing.cn/

Xi’An

http://www.legardens.com/index.php?m=content&c=index&a=lists&catid=94

Li Garden Hotel 4*

Shanghai

Holiday Inn Express Zhabei 3*+

https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/shanghai/shgzb/hoteldetail

Guilin

Guilin Universal Hotel 4*

http://www.hoteluniversalguilin.com/

Hong Kong

Harbour Plaza 8 Degree 4*+

http://www.harbour-plaza.com/8degrees/Index-en.htm

Kínai utazás, Kína körút: Best of China – 2017. PellAir Utazási Iroda

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.