Dél-Korea utazás, Dél-Korea körutazás magyar idegenvezetéssel

körutazás

Dél-Korea utazás, Dél-Korea körutazás 2020

Ezer éves kulturális emlékek és a modern világ találkozása, csodásan szép természeti környezetben, magyar idegenvezetéssel – ezt nyújtja a minden porcikájában izgalmas, varázslatos úti cél, Dél-Korea körutazás.

Dél-Korea utazás időpont: 2020. március 17 – 25.

Dél-Korea utazás útvonal: Szöul – DMZ (demilitarizált övezet) – Gyeongju – Yangsan – Busan – Szöul

Dél-Korea körutazás program:

1.nap: Budapest – Szöul  Elutazás reggel Budapestről Szöulba menetrend szerinti közvetlen járattal.

2.nap: Szöul   Megérkezés a reggeli órákban Szöulba, transzfer a szállodába. Felfrissülés után hajókázás majd a szöuli panoráma megtekintése az N Seoul Tower tetejéről. Szállás Szöulban.

  Dél-Korea utazás: Szöul, Szabadság ParkDél-Korea körutazás - Jeonju Hanok Falu

3.nap: Szöul  Egész napos városnézésre indulunk Szöulba: városháza, a Cheonggye tér, a Gwandghwamun, a Gyeongbokgung Palota, a Nemzeti Néprajzi Múzeum, az Insadong művészeti negyed, valamint a Namdaemun piac megtekintése. Szállás Szöulban.

4.nap: Szöul – DMZ  A mai napon az észak-koreai határ mentén húzódó demilitarizált övezetbe utazunk (DMZ),  ahol koreai háborúval foglakozó emlékhelyeket látogatjuk meg: Az Imjingak Park, a Dorasan Observatory kilátóját, valamint a több mint 1,6 km hosszú alagutat is megtekintjük, melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. Szállás Szöulban.

5.nap: Szöul – Gyeongju  Reggeli után, Korea szuperexpresszével, a KTX-el Gyeongjuba a Silla Királyság egykori fővárosába utazunk, majd transzfer Yangdong faluba. A világörökségi védelem alá vont falut a XV. században alapították, a hagyományos koreai faluépítés egyik utolsó fennmaradt példája. Szállás Gyeongjuban.

6.nap: Gyeongju   Reggeli után a Gyeongju Történelmi Körzetbe látogatunk. A világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeuma a Silla Királyság korából fennmaradt paloták, templomok maradványait foglalja magában. Látogatás a Seokguram sziklatemplomba, amely Dél-Korea egyik leghíresebb és legcsodálatosabb buddhista emlékműve. A sziklatemplomban egy gránitból kifaragott hatalmas ülő Buddha szobor található. Ezt követően a közeli UNESCO világörökségi helyszín, a Bulguksa templom megtekintése. Látogatás a Gyeongju Nemzeti Múzeumban, majd a 600-as években épült gránittorony, a Cheomseongdae megtekintése, melyet a csillagok vizsgálatára használtak. Szállás Gyeongjuban.

7.nap:  Gyeongju – Yangsan – Busan  Reggelit követően Reggeli után utazás Dél-Korea második legnagyobb városába, Busanba. Útközben az ország legnagyobb temploma, a Tongdosa-szentély megtekintése. Busanban városnézés: Haenduae tengerpart, Gwangan-híd, Dongbaek-sziget, Centrum City bevásárlóközpont. Szállás Busanban.

8.nap: Busan – Szöul  Reggeli, majd a városlátogatás folytatása: ENSZ temető, Yongdusan Park, Busan torony, Gwangbokro utca, Jagalchi halpiac. Délután gyorsvonattal visszautazunk Szöulba. Szállás Szöulban.

9.nap: Szöul – Budapest Transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre

Dél-Korea körutazás részvételi díj kétágyas szobában: 749.000.-Ft / fő  
Dél-Korea körutazás részvételi díj egyágyas szobában: 899.000.-Ft / fő

 

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Szöul – Budapest útvonalon turista osztályon
  • a körutazás alatt légkondicionált autóbusz
  • illetékek
  • 7 éjszakai szállás helyi besorolás szerint háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban, reggelivel
  • programok belépőkkel
  • magyar idegenvezető

A részvételi díj az alábbiakat nem tartalmazza:

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás

 

Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2-2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie.

Kötelező oltás nincs.

 

 

 

 

 

Dél-Korea utazás – Dél-Korea körutazás – PellAir Utazás 2020.

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.