Kína – Peking

körutazás

Peking – körutazás a császárok városában

Kína, a több mint 2200 év óta fennálló birodalom, melynek fővárosában, Pekingben jól megfér egymás mellett az ősi és a legmodernebb, 21. századi kultúra. Ebbe a különleges világba invitálom Önöket, most rendkívül kedvező áron, 2016 őszén.

kína_gazdagon_körút           kína_gazdagon_körutazás

Kínai Körút Nagy Fal           kina_gazdagon_utazas

Időpont:2016.11.11 – 18.

1.nap

Elutazás Budapestről a menetrend függvényében Pekingbe, átszállással.

 

2.nap

Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába, majd félnapos városnézés, a Láma templom és kolostor megtekintése, amely Peking legszínpompásabb temploma, gyönyörű háztetőkkel, dekoratív boltívekkel. Ez egyben a legismertebb tibeti buddhista templom Tibeten kívül, amelyben tibeti buddhista szerzetesek éltek és a mai napig ők működtetik. Visszatérés a szállásra, vacsora.

3.nap

A reggelt követően egész napos városnézés. Elsőként a Tiananmen tér, azaz a Mennyei Béke terének felkeresése. Ezután ismerkedés a Tiltott Város titkaival. A Tiananmen tér közelében található, magas falakkal, sáncokkal körülvett palota együttes, a Ming es Csing dinasztia császárjainak, eunuchjainak és udvarhölgyeinek egykori lakhelye a közember számára több mint 500 évig megközelíthetetlen terület volt, mely felejthetetlen élményt nyújt látogatóinak. Végül az Ég templomának meglátogatása, mely egykor a császárok imahelye volt. Visszatérés a szállodába, vacsora..

4.nap

Reggeli után egész napos kirándulás Badalingba, ahol a Nagy Fal, Pekinghez legközelebbi restaurált és látogatható része található. A 6500 km hosszú Nagy Fal, amelyet több mint 2000 éve kezdtek építeni eredeti védelmi funkcióját sosem töltötte be, de ez az egyetlen emberi építmény, amely állítólag az űrből is jól látható és Kína jelképévé vált. Séta a falon, utána Ming császár temetkezési helyének meglátogatása. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora után szabadidő.

Kína fal-le

5.nap

Reggeli után szabad program, majd délután a városnézés folytatódik Pekingben, utazás a Csing dinasztia nyári palotájához, majd az állatkert megtekintése a program. A pandamacik meglátogatása után vacsora.

6.nap

Egész napos kirándulás Pekingben, mely a híres Bei Hai Park felkeresésével indul, ami a főváros legrégibb pihenő parkja, Kublai kán palotájának helyén fekszik, melyet még a Tiltott Város előtt építettek. Egykoron az egymást követő dinasztiák székhelye volt és ezáltal nevezték el a nyugatiak Téli Palotának. A Jade szigettel és fehér dagobával, csónakázó tóval díszített XII. századi park ma is a környék lakóinak legnépszerűbb hétvégi kirándulóhelye. Majd túra Peking sajátságos, zegzugos, szűk utcácskákkal teli “hutung” negyedében, a tradicionális riksák kipróbálásával. Este vacsora.

7.nap

Reggeli után az alvó Buddha megtekintése, majd az Illatos hegy keleti lejtőjén emelkedő Azúr Felhő templom meglátogatása, melynek fehér márványból készült öttornyú gazdag faragással díszített pagodája mindenkit ámulatba ejt. Délután szabadprogram következik, este vacsora.

8.nap

Reggeli után rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Utazás Budapest-Peking-Budapest útvonalon az Air China közvetlen menetrend szerinti járatával, a helyszínen autóbusszal
Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban, 3*-os szállodákban
Ellátás félpanzió (reggeli, vacsora)
Minimum létszám 15 fő

Árkalkuláció 2 főre:
 • Szolgáltatás Mennyiség Ár

  Szállás

  2 549 800 Ft

  Adók és egyéb díjak

  2 230 000 Ft

  Foglalási díj

  2 3 000 Ft

  Útlemondási biztosítás

  1 11 697 Ft
 • Összesen:

  794 497 Ft

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.