Kínai körutazás: Kína városlátogatások

körutazás

Kína városlátogatások

 

Időpont:          2015.június 1-8/9-ig
Utazás:            menetrend szerinti járattal, európai átszállással
Elhelyezés:     4*-os belvárosi szállodákban
Ellátás:           reggeli

1.nap /06.01 Peking
Elutazás Budapestről, európai átszállással menetrend szerint.
2.nap /06.02.
Érkezés PEKINGBE. Transzfer, majd a világ legnagyobb terét a Tiananmen teret járjuk be, majd a Mao Ce-tung nagyméretű portréjával díszített Tiananmen kapu következik, melyen keresztül jutunk a Tiltott Városba- hivatalos nevén Palotamúzeum – Kína legnagyobb szabású épületegyüttese. Később az Ég temploma következik. A Ming-és Qing- korban a köznéptől elzárt templom együttes egy kellemes, kiterjedt park közepén terül el. Szállás Pekingben.
3.nap /06.03.
Reggeli a szállodában,majd a világörökség részét képező Nyári Palotát tekintjük meg, mely 12 km-re északra található a belvárostól. A Nyári palota főbb nevezetessége a 700 m hosszú faragott folyosó, amelyen a kínai népmese és mitológia történetei elevenednek meg csodálatos festményekként. Délután a tibeti buddhista Lama templom felkeresése majd hutong túra riksákkal, és séta a Wangfujing bevásárlóutcán

Tiltott város

4.nap /06.04.
Reggeli után kirándulás a híres Nagy Falhoz, melyet a császárság korában több dinasztia építtetett az északról fenyegető támadások ellen. A fal 6500 km hosszan húzódik, mely rövid részét alkalmunk adódik megcsodálni. Ezután a Ming császárok sírját nézzük meg, amelyhez a hivatalnokok, katonák, mitikus állatok és szörnyek kőszobrai által szegélyezett Szellemek útján jutunk el. Útközben látogatás egy tűzzománc műhelyben. Szállás Pekingben.
5.nap /06.05.
Transzfer a repülőtérre és utazás Pekingből Hongkongba.

6. nap /06.05.Megérkezés Hongkongba, transzfer a hotelbe. Pihenés.
7.,8.nap / 06.06.-07
Fakultatív programok: Hongkong városnézés,Makaó
9.nap / 06.08.
Szabadprogram, majd menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és hazautazás.
10.nap / 06.09.
Megérkezés Budapestre.

Részvételi díj min. 5 fő esetén: Kétágyas elhelyezéssel v. pótágyas elhelyezéssel
Jinglun 4* hotelben: 329 000 Ft/fő ,Hongkong: Empire Causewaybay hotel 4*/187.000.-Ft/fő
Vízumdíj: 12 000 Ft/fő

Részvételi díj tartalma: szállást 3éjszakára, reggelis ellátást, a belföldi repülőjegyet Peking – Hongkong között, a programszerinti kirándulásokat, belépőket és transzfereket, a helyi angolul beszélő idegenvezetőket és privát autót sofőrrel. A minimális létszám esetén magyar nyelvű idegenvezetést biztosítunk.
Részvételi díj nem tartalmazza: Bp-Peking/Hongkong-Bp repülőjegyet és repülőtéri illetéket (kb. 234.000.-Ft), a fenti felárakat, útlemondási biztosítás (a részvételi díj 5,5 %-a, nem kötelező), BBP biztosítást, ebéd és vacsora, borravaló (cca. 5-6USD/nap/fő), személyes kiadások (telefon, Internet, minibár)

 

 

 

 

 

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.