Szilveszter: Kuala Lumpur, Bali, Szingapúr

körutazás

Kuala Lumpur – Bali – Szingapúr Szilveszter

Szilveszteri körutazás tengerparti pihenéssel az istenek szigetén, Balin

Szilveszter Bali: SzigetSzilveszter Bali: Szingapúr utazás

Időpont: 2017. december 28 – 2018. január 09.

A Kuala Lumpur – Bali – Szingapúr szilveszter utazás programja:

1.nap: Budapest – Kuala Lumpur Indulás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással a Qatar Airways járatával Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Kuala Lumpur Megérkezés Kuala Lumpurba délután, transzfer a szállodába. Este szabad program, szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

3.nap: Kuala Lumpur Reggeli után panoráma városnézésre indulunk, fedezve az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: Petronas ikertornyok, Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, Nemzeti Emlékmű, Függetlenség tér. Ellátogatunk a híres hindu templomokhoz is, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva érjük el a barlangokat. Délután átutazunk Indonéziába, úti célunk az Istenek szigetének is nevezett Bali. Az érkezést követően transzfer a sziget szívébe, Ubudba. Szállás Ubudban (3 éj).

4.nap – Szilveszter Balin: Batukaru, Jatiluwih és a Bratan-tó Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk Ubudtól északra, amely során megtekintjük a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot, Jatiluwih környékén Bali legszebb rizsteraszait, Bedugul hegyeit, és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot. Szilveszter este vacsorával a szállodában.

5. nap: Kintamani, a Batur-hegy és a Besakih templom Reggeli után Kintamani felé utazunk, a Batur hegy látványos régiójába. A Batur hegy egy kisebb vulkán, ami egy hatalmas vulkáni kráter szívében fekszik. A Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatjuk meg. Délután látogatást teszünk az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumnál.

6. nap: Bali, tengerpart Reggeli után ellátogatunk Padangtegal majomerdejébe, majd a sziget egyik legszebb templomához, a Taman Ayun-hoz. Rövid megálló a tengerben álló sziklára épült, híres Tanah Lot templomnál, majd transzfer tengerparti szállodánkba (5 éj).

7-10. nap: Bali, tengerpart Pihenés, kikapcsolódás Bali tengerpartján, fakultatív programlehetőségekkel.

11. nap: Bali – Szingapúr Délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrba. Szállás Szingapúrban (1 éj).

    Szilveszteri utazás: SzingapúrSzilveszteri utazás: Sing Lion

12. nap: Szingapúr Reggeli után Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: Merlion park, Nemzeti Orchidea Kert, China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrból Dohába az éjszakai órákban.

13. nap: Szingapúr – Budapest Érkezés Budapestre a déli órákban.

Menetrend:

2017. december 28.: Budapest-Doha, 16:40-23:59

2017. december 29.: Doha-Kuala Lumpur, 02:50-15:30

2018. január 9.: Szingapúr-Doha, 02:05-05:25

2018. január 9.: Doha-Budapest, 08:00-11:55

Szilveszteri utazás árak:

Részvételi díj 2 ágyas szobában: 569 900.-Ft/ fő
Egyágyas szobában:                     
799 900.-Ft
Gyermekár pótágyon:                   
479 900.-Ft/ fő

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 10 éjszakára reggelivel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 152 000 Ft/fő, helyi borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Tudnivalók:

Dátum: 2017. december 28-2018. január 9.
Időtartam:
13 nap/10 éj
Utazás:
menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő:
kb. 13 óra
Elhelyezés:
3*+ és 4* szállodákban
Ellátás:
reggeli, szilveszteri vacsora

Szilveszteri utazások – PellAir Utazás – Szilveszter Balin 2018

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.

-->