Vietnam körutazás

körutazás

Vietnam felfedezése , 17 napos körút Vietnamban

A rengeteg látnivalót csokorba szedtük, hogy mindazok, akik érdeklődnek eme csodálatos ország iránt, közelebbről is megismerhessék. A túra során nem csak a történelmi és természeti csodákra fókuszálunk, hanem bepillantást nyerhetünk a helyiek mindennapi életébe.

Időpont: 2015-10-15

Program leírás:

Vietnám felfedezése, 17 napos körút Vietnámban magyar idegenvezetővel : Hanoi-Halong Öböl-Lao Chai-Sapa-Tavan Village-Hue-Danang-Hoi An-Ho Chi Minh City (Saigon)-Mekong Delta.

1.. nap Elutazás Budapestről
Találkozó Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Elutazás Budapestről, moszkvai átszállással Hanoiba.

2. nap Érkezés Hanoiba (vacsora)
Érkezés Noibai reptérre, transzfer a szállodába. Délután szabad program. Szállás Hanoiban.

3. nap Egész napos városnézés Hanoiban (reggeli,ebéd)
Reggeli órákban kezdődik Vietnami körutazásunk, ezen a napon bebarangoljuk Hanoi nevezetességeit. Első állomásunk a Ba Dinh tér és az a fölé magasodó Ho Chi Minh, a modern Vietnam alapító atyjának mauzóleuma. Ezen a téren nyilvánította Ho Chi Minh elnök 1945. szeptember 2-án függetlennek Vietnámot. Itt található a hatalmas márvány mauzóleum, melyben hűtött teremben őrzik az 1969-ben elhunyt, Ho Chi Minh elnök bebalzsamozott testét. A mauzóleum szomszédságában található az a ház, ahol Ho 1945 nyarán lakott. Itt tanulmányozva az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és írta beszédét. Innen tovább haladunk Hanoi egyik fontos szimbóluma, az Egylábú pagoda felé, mely egy erődhöz hasonlít. Az épületet egyetlen betonoszlop támasztja alá, távolról úgy néz ki, mint a lótuszvirág szárral együtt. A pagoda Ly Thai Tong király látomásából jött létre. Néhány sarokra fekvő Nyugati-tó ad helyet Vietnam legrégebbi pagodájának, a Tran Quoc Pagodának. Az épületet a 6. században Ly Nam De uralkodása idején létesítettek. A kellemes séta után egy helyi étteremben megkóstolunk néhány igazán kiváló vietnami ételt. Ebéd után felkeressük a Néprajzi Múzeumot, majd az Irodalom Templomát. A Konfucius-templom mintájára épült Van Mieut Ly Thanh Tong Király hozta létre 1070-ben. Majd hat évvel később itt nyitotta meg az ország első egyetemét. Kezdetben a királyi család gyermekei tanulhattak, idővel bárki jelentkezhetett, akinek meg volt a megfelelő előképzettsége. Tovább folytatjuk utunkat a smaragdzöld Hoan Kiem-tóhoz, ahol megtekintjük a szépséges Ngoc Son templomot, amely egy kis szigeten a tó északi végében található. A nap végén Hanoi óvárosát keressük fel, ahol lehetőség nyílik a hely felfedezésére és vásárlásra.

Hanoi   Hanoi2

4. nap Hanoi-Halong (reggeli,ebéd,vacsora)
Halongot a világ nyolcadik csodájának tartják. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Halong lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről-évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. Erre a gyönyörű helyre indulunk közvetlen a reggeli után. Dél körül érkezünk a kikötőbe, ahol hajóra szállunk és megkezdődik az utazás a Halong öbölben. Dinh Huong sziget, Ga Choi sziget, Dog és Sail szigeteket érintve jutunk el a Sung Sot barlangba (meglepetések barlangja), mely az öböl egyik legszebb barlangja. Felfrissülés képen pedig meglátogatjuk a Titov strandot, ahol megmártózhatunk a magas sótartalmú vízben. Visszaszállunk a hajóra és egy pohár jófajta vietnámi borral a kezünkben élvezhetjük a naplementét a hajó fedélzetén. Az esti vacsora után nyugovóra térhetünk kabinunkban vagy horgászhatunk együtt a helyiekkel.

Halong-öböl3   Halong-öböl

5. nap Halong – Hanoi – Lao Cai (R,E,V)
Korai reggeli után ellátogatunk a Man’s Head és Teknősbéka szigetekre, majd a Luon barlang és a Bai Tu Long öböl felé vesszük utunkat kis bambuszhajókon. Korai ebédünket még a hajó fedélzetén költjük el, majd a kikötőbe érve buszra szállunk és elindulunk Hanoiba. Koradélután érkezünk egy rövid időre Hanoiba, ahol elfoglaljuk ideiglenes szálláshelyünket majd ugyanitt megvacsorázunk. Késő este buszunk a Hanoi vasútállomásra visz minket, ahol vonatra szállunk és elindulunk LaoCaiba. Éjszakánkat hálókocsis vonaton töltjük.

6. nap LaoChai – Sapa – Tavan Village (R,E,V)
A kora reggeli órákban megérkezünk LaoCai vasútállomásra, ahonnan busszal megyünk tovább Sapába. Elfoglaljuk szállásunkat, majd megreggelizünk. Délelőtt elindulunk felfedezni a környéket. A környék rizs, kardamom és kukorica földjeiről, az itt élő sokféle egzotikus etnikumokról ismert. Három helyi települést, a H’mongok, a Dzayok lakhelyét Y Linh Ho, Lao Chai, Ta Van lakhelyét keressük fel és pillantunk bele az ott lakók életébe. A délutáni szabad idő alatt felfedezhetjük a szállodánk közelében lévő tavat, illetve kicsit bebarangolhatjuk a francia beütéssel rendelkező kisvárost.

7. nap Tavan – Giang TaChai – Supan (R,E,V)
Reggeli után GiangTa Chaiba indulunk, ahonnan elkezdődik a túránk. Egy kb. négy órás sétára indulunk, hogy felfedezzük a környéket. Utunkat gyönyörű rizsteraszok, bambuszerdők keresztezik. Ellátogatunk a Cau May rattan hídhoz, átkelünk a MuongHoa folyón, hogy felkereshessük Supant a H’mong törzs egyik lakhelyét. Innen indulunk vissza Sapába, majd délután szabadprogram.

8. nap Catcat – LaoCai – Hanoi (R,E)
Reggeli után elsétálunk CatCat faluba ahol meglátogatjuk a H’mongokat. Gyönyörű látvány tárul elénk a környék rizsföldjeire letekintve. Sétánk alatt ellátogatunk az Ezüst vízeséshez, melynél néhány percet el is töltünk, majd tovább sétálunk a völgyben az öreg francia vízi erőműhöz. Délután kipihenhetjük magunkat, mielőtt elindulnánk LaoChai vasútállomás felé, hogy újra Hanoi felé vegyük utunkat.

9. nap Hanoi – Hue (E)
Kora hajnalban érkezünk meg Hanoiba, ahol transzferünk közvetlenül a repülőtérre szállít Bennünket, hogy onnan lerepülhessünk Hueba. Hue az ország hajdani fővárosa 1945-ig, az utolsó vietnámi császár szülővárosa. Látogatásunk első állomása a Minh Mang császár mauzóleuma, mely a Nguyen-dinasztia uralkodóinak síremlékei. A grandiózus templom komplexum központjában van a temetkezési hely, melyet paloták, pavilonok, kőtáblacsarnokok, kapuk, tavak és kertek öveznek. Délután lazítás képen ellátogatunk a Dongba Piacra, ahol kedvünkre szemezgethetünk az árusok portékái között. Itt szinte minden megtalálható. Fűszerek, zöldségek, gyümölcsök, ajándéktárgyak, amire akár a helyieknek, akár nekünk turistáknak szükségünk lehet.

10. nap Hue (R,E)
Reggeli után hajókirándulásra indulunk a Parfüm folyón. Hajóutunk a Citadella szomszédságában ér véget, ahonnan gyalog folytatjuk utunkat, hogy bevehessük az erődöt. A 17. században úttörőnek számító francia katonai építész, Sébastien de Vauban tervei alapján építették a 4 km2-es erődrendszert. Sétánkat az erőd belsejében folytatjuk, ahol megnézzük a déli Kaput, a zászló tornyot, a kilenc dinasztikus urnákat, a Thai Hoa palotát, a kilenc megszentelt ágyút és a Tiltott Bíborvárost. Az ebédet egy helyi étteremben szolgálják fel nekünk, ízelítőt adva néhány hagyományos vietnami ételből. Délután szabadprogram.

11. nap Hue – Danang – Hoi An (R,E)
Reggeli után elindulunk a Mandarinok útján délnek Danang felé. Útközben egy rövid pihenőt tartunk Langco Beachen, ahonnan remek fényképeket készíthetünk a Hai Van Pass alagútról és az ahhoz vezető hídról. Majd folytatjuk utunkat Vientnam negyedik legnagyobb városa, Danang felé. Danangba érve megcsodáljuk a több száz terrakotta-, homokkő és bronzszobrot a Cham Múzeumban, melyeket a Cham Királyság városaiból és templomaiból szállítottak ide. Ebédünket Danangban fogyasztjuk el. Ebéd után ejtőzhetünk a China Beachen, mely nevét az Amerikai Haditengerészettől kapta. A homokos tengerparton élvezhetjük a tengert és a napot. Innen már csak Hoi An a cél, menet közben megcsodálhatjuk a Ngu Hanh (Márvány) hegységet. Hoi Anba érkezésünk után foglaljuk el szállásunkat.

12. nap Hoi An (R,E)
Reggeli után bejárjuk a Hoi An csendes kis kikötővárosát. A város kereskedelmi mivoltát a folyó eliszaposodása miatt elvesztette. A város megőrizte hajdani külsejét, főutcáin úgy sétálhatunk mintha egy XVII. századi álomutazás részesei lennénk. Első állomásunk a Tanky Ház, a város legszebb épülete, mely magán viseli, a kínai, japán és vietnámi építészeti stílusokat. Meglátogatjuk a Japán hidat, mely átíveli azt a patakot, amely régen elválasztotta egymástól a kínai és japán negyedet. Tovább folytatjuk utunkat a legpompásabb templom a Fucsieni templom felé. Majd megcsodáljuk a Hoi An Múzeum kincseit, ahol a bronzharangok, csam tárgyak mellett megtekinthetjük korábbi borház spalettáit. Délután szabadprogram, mely alatt felfedezhetjük Hoi An városka utcácskáit.

Hoi An  Hoi An2

13. nap Hoi An (R)
Szabadidő, pihenés vagy fakultatív program, Eco Túra.

14. nap Hoi An – Danang – Ho Chi Minh (R,E)
Reggeli órákban buszunk Danang repülőterére szállít, minket ahonnan repülünk Ho Chi Minhbe. Megérkezésünk után, a várostól kb. 60 km-re található Chu Chi alagútrendszert keressük fel. A legendás, több mint 200 km hosszú alagútrendszer fontos szerepet játszott a háborúban. A vietkongok Chu Chiben tervezték meg Saigon megtámadását. Az alagútrendszerben kialakított lakóterek, elsősegély-állomások, konyhák, színház-és hálótermek, fegyverraktárak, nyomdák, kutak, tárolók, fegyvergyárak, tábori kórházak és parancsnoki központok is találhatók. 1960-ban ádáz csata folyt a vietkongok és az amerikaiak között ahol Cu Chi volt a “Demilitarizált övezet”. A túra végén megkóstolhatjuk a maniókát, amit a gerillák ettek a háború alatt. Ezután visszaindulunk Ho Chi Minhbe ahol elfoglaljuk szállásunkat

Saigon

15. nap Ho Chi Minh városnézés (R,E)
Reggeli órában városnézésre indulunk, ahol bejárjuk a China Town-t, a Bin Thay piacot melynek jellegzetessége a pagoda stílusú tetőzet és a főbejárat fölötti óratorony. A kétszintes kínai piac nyitott udvarán sárkányos és oroszlán-kutyás vízköpők táplálják a medencét. A negyed szívének számító Thien Hau templom a következő állomásunk, melynek fő díszítő elemei a bejáratnál elhelyezkedő kerámiababák. Ebéd előtt még betérünk a Háborús emlékek múzeumába, mely a franciák és amerikaiak elleni harcnak állít emléket. Ezután egy helyi étteremben fogyasztjuk el ebédünket. Délután az Újraegyesítés Palotájánál folytatódik programunk. Majd felkeressük a francia katolikus építészet példaképét a Notre-Dame-Katedrálist, melynek homlokzata két egyforma harangtoronnyal büszkélkedik. Ezután a Központi Posta és Vietnam egyik leghíresebb kézi hímző műhelye következik. A program zárásaként pedig Ben Thanh piacon élvezhetjük az alkudozást és a vásárlást.

16. nap Mekong Delta (R,E)
Reggeli órákban indulás My Thoba, utunkat festőien zöld rizsföldek szegélyezik majd. Hajóra szállunk, ahonnan gyönyörködhetünk a folyót szegélyező gólyalábas házakban, ültetvényekben és halászfaluban. Ebédünket a Teknős szigeten egy gyümölcskertben fogyasztjuk el. Ezután ismét vízre szállunk, régi kínai csónakokkal hajózunk tovább gyönyörű környezetben. Egy rövid kerékpáros túrára is indulunk, melynek végállomásán helyiek Dél-vietnámi népzenével, gyümölccsel és mézes teával kedveskednek nekünk. Miután ellazultunk, elindulunk vissza Ho Chi Minh városba.

Mekong-delta   Mekong2

17. nap Ho Chi Minh – Budapest (R)
Szabad program, majd transzfer a repülőtérre és visszaindulunk Budapestre.

Fontos!
Az északi kirándulásra, kényelmes túracipő, dzseki, és pulóver szükséges.

Alapár
742 400 Ft/fő
 17 napos körút Vietnámban alapára tartalmazza:
– Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet (Moszkvai átszállással, Aeroflot)
– Belföldi repülőjegyeket (Hanoi-Hue, Danang-Saigon, Vietnam Airlines)
– Szállást 15 éjszakára 3-4 csillagos szállodában, kétágyas szobában
– Transzfereket 35-45 üléses busszal.
– Étkezést program szerint. R = reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
– Éjszakai vonat Hanoi – Lai Cai – Hanoi (4 ágyas hálófülkében)
– Magyar nyelvű idegenvezető
– Belépődíjakat
– Hajókirándulásokat (Parfüm folyón Hue, és Tiengiang folyó Mytho)
– Ásványvíz (2 üveg 500ml/fő/nap)
– Kötelezően megkötendő sztornó és betegség-, baleset-, poggyász biztosítást
Vietnam felfedezése, 17 napos körút Vietnámban alapára nem tartalmazza:
– Repülőtéri illeték (110.000 Ft/fő)
– Vietnámi vízum és ügyintézés díját (27.500 Ft/fő)
– Fakultatív kirándulást Hoi Anban – Eco túra (18.000 Ft/fő)
– Italokat
– Programban nem jelzett étkezést.
– Személyes kiadások, sürgősségi transzferek
– Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap)

Szállás leírás:

Mercure Hanoi La Gare Hotel****
Hanoi, Hoa Kiem
http://www.mercure.com/gb/hotel-7049-mercure-hanoi-la-gare/index.shtml

A Mercure Hanoi La Gare Hotel egy belvárosi szálloda, így remek kiindulópontul szolgál Hanoi felfedezéséhez. A szálélodától nem messze található az Irodalom temploma, a Hoan Kiem-tó és az ICE kiállítási központ. Építészete ötvözi a modern és a francia gyarmati építészet. Kerti udvarral, fitneszközponttal, és egy párizsi stílusú terasszal is rendelkezik, ahol egy fárasztó nap után kipihenhetik magukat a vendégek. A modern szobák síkképernyős TV-vel, minibárral és széffel vannak felszerelve. Saját étteremében vietnami és nemzetközi ételkülönlegességeket, a bárban különféle koktélokat, borokat, valamint helyi és nemzetközi söröket kínálnak.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, VIP szobalétesítmények

Kültéri egységek: terasz, napozóterasz

Szabadidős lehetőségek: fitneszközpont, kerékpárkölcsönző

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában, büfé

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Általános: újságok, széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, lift

U Sapa Hotel****
Sapa, City center
http://www.uhotelsresorts.com/usapa/

A U Sapa a város szívében helyezkedik el, közel a Center Parkhoz. Építészetében keveredik a gyönyörű francia gyarmati stílus az őshonos twist stílussal. A szálloda rendelkezik, bárral, gyógyfürdővel, kávézóval, edzőteremmel és egy egész nap nyitva tartó étteremmel. Minden szoba és lakosztály síkképernyős kábel TV-vel, személyi széffel, vízforralóval és minibárral saját zuhanyzós fürdőszobával van felszerelve. A szállodától 100 méterre található a Sa Pa kőtemplom és 600 méterre a Sapa-tó. A Fansipan hegy 7.7 km-re található.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, közös társalgó/TV szoba, mosoda, vasalási szolgáltatás, fax / fénymásolás

Kültéri egységek: kert

Szabadidős lehetőségek: biliárd, wellnessközpont, kerékpárkölcsönző, játékterem, könyvtár

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Nyilvános parkolás lehetséges a közelben (foglalás nem szükséges), mely költségekkel jár.

Általános: széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Oriental Sails***
Halong Bay, Halong Bay
http://www.orientalsails.com/

Az Oriental Sails egy elegáns, 18 kabinnal rendelkező vitorlás hajó a gyönyörű, kék vizű Ha Long-öbölben. Este a hajón a vendégek halászhatnak, vagy pihentető szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A tetőteraszról gyönyörű kilátás nyílik a mészkő sziklákra és az öblökre. Az elegánsan berendezett, fapadlós, légkondicionált szobákban van egy szekrény és egy zuhanyzós fürdőszoba. Az étteremben különböző nyugati és ázsiai ételeket, valamint borokat és koktélokat szolgálnak fel.

Szolgáltatások: transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, utazásszervezés, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt

Szabadidős lehetőségek: horgászási lehetőség, helyszíni vízi sportolási lehetőség, masszázs

Étkezés: étterem, bár

Internet: Internetkapcsolat nem áll rendelkezésre.

Parkolás: Parkolási lehetőség nem áll rendelkezésre.

Általános: légkondicionálás

Asia Hotel Hue****
Hue, City Central
http://www.asiahotel.com.vn/

Asia Hotel egy 14 emeletes épület, mely Hue központjában helyezkedik el, séta távolságra a Parfüm folyótól. Bevásárló negyed, művészeti galériák, vannak a közelében, de a turisztikai látványosságok is könnyen elérhetők a szállodából. A szobák klasszikus csiszolt fapadlóval, a természetes anyagokból készült és ízléses és elegáns bútorokkal vannak felszerelve. Található bennük hajszárító, műholdas TV, telefon, fürdőszoba, gyönyörű pamut fürdőköpeny, finom ágynemű és paplanok. Többségükben a látványos panoráma nyílik a nyugodt Perfumer folyóra, vagy a csodálatos Ngu Binh hegyre vagy az óvárosra. Az éttermekben tradicionális vietnami és nemzetközi ételeket, valamint helyi specialitásokat és finom italokat fogyaszthatnak a vendégek.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, ATM / bankautomata a helyszínen, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt, VIP szobalétesítmények

Kültéri egységek: grillezési lehetőség, szabadtéri medence, terasz

Szabadidős lehetőségek: darts, szauna, fitneszközpont, wellnessközpont, pezsgőfürdő, kerékpárkölcsönző, játékterem, játszótér

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában

Internet: A szobákban WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Általános: széf, kápolna / kegyhely, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, lift, antiallergén szoba, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, kijelölt dohányzóhely

Thanh Binh Riverside Hotel****
Hoi An, Riverside
http://thanhbinhriversidehotel.com/

A Thanh Binh Riverside Hotel a Thu Bon folyó partján található szabadtéri medencével és napozóterasszal rendelkező szálloda. A légkondicionált fapadlós szobák erkéllyei a kertre vagy a folyóra néznek. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. Az étteremben vietnami specialitásokat, valamint nemzetközi ételeket fogyaszthatnak a vendégek. A városközpont 200 méterre, a Cua Dai strand 5 km-re található.

Szolgáltatások: szobaszerviz, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, VIP szobalétesítmények

Kültéri egységek: szabadtéri medence (egész évben nyitva), kert, napozóterasz

Szabadidős lehetőségek: wellnessközpont, masszázs, kerékpárkölcsönző, külön személyzet a szórakoztatásért

Étkezés: bár, svédasztalos étterem

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Saigon Hotel***
Ho Chi Minh City (Saigon), City Center

A Saigon Hotel Ho Chi Minh kereskedelmi és turisztikai negyedében helyezkedik el. A szálloda mintegy 800 méterre fekszik a Ben Thanh piactól, 4,9 km-re a Hadtörténeti Múzeumtól és 7 km-re a Tan Son Nhat nemzetközi repülőtértől. Nagyszerű választás mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni a város nyüzsgő életét. Innen könnyen elérhető a legtöbb turisztikai látványosság és bevásárló központ. Különböző országok éttermei mindössze néhány perc sétára találhatók a szállodától. A jól felszerelt és tágas szobák és lakosztályok síkképernyős TV-vel, légkondicionálóval, minibárral és fürdőszobával vannak felszerelve. A 9. emeleten található étteremben vietnami és nyugati ételeket fogyaszthatnak, miközben élvezhetik a kilátást a Saigon folyóra.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, közös társalgó/TV szoba, mosoda, vasalási szolgáltatás, napi takarítás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet: A szobákban WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Nyilvános parkolás lehetséges a közelben (foglalás nem szükséges), mely költségekkel jár.

Általános: újságok, széf, nemdohányzó szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás

Programban szereplő túrák:

Hoi An öko túra (fakultatív program)

A program ára: 18.000 Ft/fő

Öko túránk alatt betekintést nyerhet a halászattal, és mezőgazdasággal foglalkozó emberek mindennapjaiba. A napot egy kellemes kerékpározással kezdjük. Vidéki utakon, tekerés közben gyönyörködhetünk a tájban, piacokban, rizsföldekben. Utunk során barátságos helyiek köszöntenek minket. Belekóstolhatunk az Ő munkájukba is. Hoi Anban egyedülálló a bambusz kosár, melyet a helyiek csónakként használják. Ezeken folytatjuk programunkat a kókuszpálmákkal szegélyezett csatornákon. Helyi halászok segítségével kipróbálhatjuk a hagyományos hálós halászatot is. A halászok vendégszeretetét élvezve megkóstolunk egy igazi halászebédet is.

A túra programja tartalmazza:

– Idegenvezető (találkozás a szállodában)
– Biciklizést a helyi mezőgazdasági falvak mellett haladó festői vidéki utakon
– Betekintést a helyi gazdák a mindennapi munkájába (kapálás, betakarítás stb.)
– Öko-túra Hoi An hajós körutazás a folyó torkolatától, a Cua Dai-tenger találkozásánál.
– A helyi hagyományos halászati módszerek megismerését és kipróbálását.
– A különös és egyedi vietnami bambusz kosár csónakozást.
– Kókusz-pálmákkal szegélyezett vízi utakon a béke és természet felfedezése
– Miután a túráról csónakkal viszaérkezünk Hoi An-ba, séfünk Cook kapitány egy hagyományos halász ebéd készít számunkra.
– Privát transzfer vissza a hotelbe.

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá
A jelenlegi COVID-19 helyzet miatt nem indulnak útjaink

Comments are closed.