Ausztrália körutazás, Fiji nyaralás

körutazás

Ausztrália & Fiji szigetek utazás

Ausztrália körutazás nyaralással a Fidzsi szigeteken

Időpont. 2018. november 8-25 (18 nap/ 15 éjszaka)

    Ausztrál körutazás

Ausztrália – Fiji körutazás, nyaralás program:

1. nap: Budapest-Dubai
Elutazás Budapestről a délutáni órákban az Emirates járatával Dubajba.

2. nap: Dubai – Melbourne
A hajnali órákban utazás Dubajból Melbourne-be, érkezés az esti órákban. Transzfer a szállodába, szabad program, a hosszú repülőút kipihenése. Szállás Melbourne-ben (3 éj).

3. nap: Melbourne
Délelőtti városnézésünk alkalmával, megismerkedünk a Yarra-folyó partján épült gyönyörű viktoriánus stílusú épületekkel és szép parkokkal büszkélkedő várossal. Fő látnivalóink a Botanikus kert, a Szent Patrik katedrális, a Fitzroy kertek, a parlament és a kilátás a Westgate hídról a Port Phillip öbölre és a történelmi Williamstown-ra. Délután kirándulunk a Yarra-völgybe, majd ellátogatunk a híres bortermelő vidék egyik borászatába, borkóstolóval.

Ausztrália körutazás - Melburne

4. nap: Great Ocean Road
Egész napos kirándulásra indulunk a világ egyik legszebb autóútja, a Great Ocean Road mentén. Gyönyörű tájak, tengeröblök, magas sziklafalak, hangulatos városkák szegélyezik a panoráma utat, az egyik fő látnivalónk pedig a Tizenkét Apostol elnevezésű sziklacsoport lesz.  Melbourne-be késő esti órákban érkezünk vissza.

5. nap: Ayers Rock
Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazunk Ayers Rock-ba, Ausztrália spirituális központjába. Látogatást teszünk az Olgák vagyis a Kata Tjuta szokatlan sziklaformátumai között, majd megnézhetjük hogyan változtatja az őslakosok által Ulurunak nevezett szikla színét a lemenő nap fénye. Szállás az Ayers Rock Resortban (1 éj).

6. nap: Ayers Rock
Ma már napfelkelte előtt elindulunk, hogy most a felkelő nap által sokszínűre festett  Uluru szikláját csodálhassuk meg. Reggeli után közelebbről is megismerkedünk az Uluruval és az őslakosok történeteivel. Délután újra repülőre szállunk és Cairns trópusi városába utazunk. Szállás Cairnsben (3 éj).

Ausztália körutazás: Ayers Rock

7. nap: Nagy Korallzátony
Egész napos hajókirándulásra indulunk ebéddel Földünk legnagyobb korallzátonyához. Cairnsből gyors katamaránnal utazunk, hogy minél több időt tudjunk a Korall-tengeren lebegő platformon tölteni. Lehetőségünk lesz úszni, búvárkodni, snorkelezni. Ha valaki nem akar víz alá merülni, a platform víz alatti, üveggel borított részéből is megcsodálhatja a korallzátony varázslatos világát.

Ausztália körutazás: Ausztrál Nagy korallzátony

8. nap: Kuranda
Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk nosztalgiavonattal az esőerdőbe. Az út csodás tájakon, vízesések és sziklafalak között vezet Kuranda falu felé. Szabad programunk során, vásárolhatunk a falu piacán, majd drótkötélpályán leereszkedünk a völgybe, megállókkal az esőerdőben.

9. nap: utazás Sydneybe
Délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Ausztrália legismertebb városába, az élettel teli, nyüzsgő Sydneybe. Érkezés után transzfer a szállodába, majd szabad program. Szállás Sydney-ben (2 éj).

10. nap: Sydney
Ezt a napot városnézéssel töltjük Sydney-ben. Elmegyünk a  történelmi Rocks városrészbe, meglátogatjuk a Darling Harbour negyedet és a gyönyörű Operaházat, végül következzen a híres Bondi Beach. Délután sétahajózunk Sydney gyönyörű kikötőjében, ahonnan láthatjuk a várost, a Harbour Bridge-t, a fantasztikus tengerpartokat és az exkluzív parti villákat.

Ausztália körutazás: Sydney Operaház

11. nap: Fiji-szigetek
Reggel transzfer a repülőtérre, elutazunk Nadiba, Viti Levu szigetre. Az érkezést követően transzfer a méltón híres, mesés Natadola tengerparton fekvő szállodába (5 éj), majd szabad program.

12. nap: Viti Levu
Egész napos szabad program a Fiji szigeteken, kikapcsolódás a szálloda csodálatos tengerpartján.

13. nap: Viti Levu
Délelőtt Nadi környékének látnivalóival ismerkedünk, először a helyi piacok nyüzsgésébe vetjük bele magunkat, majd egy igazi Fiji faluba látogatunk, az „Alvó óriás kertjében” pedig a helyi növényvilággal ismerkedünk, közöttük néhány különleges orchideával. A Sabeto természetes iszapmedencében és termálforrásnál kipróbálhatjuk a helyi iszap gyógyító hatását. Délután szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

14. nap: Viti Levu
Egész napos szabad program, kikapcsolódás a szálloda tengerpartján.

15. nap: South Sea Island
Egész napos kirándulásra indulunk a Mamanuca-szigetekhez tartozó South Sea Island apró szigetére. Fehérhomokos partok, kristálytiszta víz, színes halaktól nyüzsgő korallzátonyok várják a kikapcsolódni vágyókat. A szigeten finom ebédet fogyaszthatunk el, lehetőség nyílik majd snorkelezésre, kajakozásra, és ha valaki csak távolról szemlélné a csodás tengerpartot, az a medencében is hűsölhet. Délután visszahajózunk Viti Levu szigetére.

Fiji nyaralás - Fiji szigetek (Ausztália körutazás)Fiji nyaralás - Fiji szigetek South Sea resort

16. nap: visszautazás Sydney-be
Délelőtt búcsút veszünk Fiji varázslatos világától és visszautazunk Sydney-be. Délután szabad program a városban. Szállás Sydney-ben (1 éj).

17. nap: Kék-hegység
Egész napos kirándulás a Kék hegységbe: Sydney-től egy karnyújtásnyira az érintetlen természetben érezhetjük magunkat, a Kék-hegység látványos sziklaalakzataival, vízeséseivel, gyönyörű tájaival elvarázsolja látogatóit. Megcsodáljuk a kilátást az Echo pontról és a Három nővér sziklaalakzatra és mielőtt visszatérnénk Sydney-be, ellátogatunk a Featherdale vadasparkba is, ahol láthatunk koalákat és sok egyéb ausztrál állatot és madarat, sőt, akár kengurut is etethetünk. A kirándulást követően transzfer a repülőtérre, elutazás Dubajba az éjszakai órákban.

18. nap: hazautazás
A reggeli órákban hazautazás Budapestre, érkezés a déli órákban.

 

Részvételi díj  1 649 900.-Ft / fő, kétágyas szobában,                                                                                                                  2 099 900.-Ft egyágyas szobában.

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 15 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek kb. 295 000 Ft/fő, borravalók, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Ausztrália körutazás  + Fiji szigetek ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
3 hónappal indulás előtt: 80 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő

Dátum 2018. november
Időtartam 18 nap/15 éj.
Utazás Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő kb. 19 óra odaúton és kb. 21 óra visszaúton
Elhelyezés 3* és 4* szállodákban
Ellátás Reggeli.
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető, Peller János kíséri

Ausztrália körutazás – Fiji nyaralás 2018 – PellAir Utazás 2018 – Ausztrália – Fidzsi

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.