Peller János idegenvezető: Ázsia, Afrika, Dél-Amerika – Vendégkönyv

körutazás

Peller János – PellAir Utazás Vendégkönyv

Kedves Vendégeink!

Megtiszteltetés volt Benneteket utasunkként köszönteni, örömünkre szolgálna, ha visszatérő vendégként üdvözölhetnénk egymást újra a PellAir különleges útjain!

Szívesen vesszük visszajelzéseiteket az általunk vezetett utakról, kérjük osszátok meg velünk és jövőbeli utasainkkal élményeiteket és tapasztalataitokat a PellAir Vendégkönyv oldalain!

Közreműködéseteket megköszönve,
Üdvözlettel:

Peller János idegenvezető - PellAir Utazás

Peller János idegenvezető – PellAir Utazás


Kérjük írj a Vendégkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
 
Légy szíves töltsd ki a csillaggal (*) jelölt mezőket

Az e-mail címet nem tesszük közzé, nem lesz látható
A spam-ek elkerülésére az IP számot ellenőrizzük: 44.211.31.134.

A bejegyzésed ellenőrzés után lesz majd látható, fenntartjuk a lehetőséget, hogy megszerkesszük, töröljük, vagy ne tegyünk közzé minden bejegyzést.
Lévainé Hekeli Piroska írta 2017-12-25:
Kedves János!

Kicsit megkésve, de nagyon hálás szívvel mondunk köszönetet a dél-koreai utazásunk alatt végzett munkádért! Személyedben egy vidám, rendkívül tájékozott, művelt és kíváncsi idegesvezetőt ismertünk meg. Szívből kívánjuk, hogy ezt az angyali türelmedet, amivel a csoportunk iránt viseltettél soha ne veszítsd el.

Leendő utasaidat bátorítjuk arra, hogy félelem nélkül vágjanak bele ebbe a nagy kalandba. A politikai helyzet ne rettentsen el senkit az út vállalásától, mert Korea 3000 éves történelme során mindig ez volt a helyzet.
Két szót tanuljanak meg az utasok:
Köszönöm: kamsahabnida
Köszöntés: annyonhaszejo
Ez a két szó csodákat művel a koreai emberekkel.
Ismerjük meg utazás előtt Korea történelmét, ne csak a jelenlegi csillogást lássuk, hanem a mögötte lévő munkát és szenvedést is.

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!
Lévai család
Kiss Anna írta 2017-05-09:
Kedves János!


Előrebocsátom, hogy általában egyénileg szervezzük utazásainkat. Ritkán megyünk csoporttal, de Kínában úgy utazni túlzottan kalandvágyó vállalkozás lett volna. Egy kicsit feszített tempójúnak tűnt a hét.(Nem igazán 70+-os program volt.) Bár ha olyan messzire repül az ember, szeretne minél többet látni, tapasztalni.


Köszönet a rugalmas programszervezésért és a rendkívül informatív, de azért még befogadtató mennyiségű információt átadó idegenvezetésért. Rendszerint felkészülünk útjainkra, de más az neten összeszedett ismeret, és más az élőszó.

A pihenés időbe telt, az élmények feldolgozása pedig még eltart egy darabig.

Üdvözlettel: Kiss Anna
Juhász Róbertné írta 2017-05-02:
Elsődleges tapasztalatom a kínai úttal kapcsolatban az, hogy az idegenvezetők csodát tettek az amúgy is kevés, de még plusz lerövidült idő beosztásával, így nagyon sok mindent láthattunk. A fantasztikus élményeket még fokozta a látnivalók színes, érdekfeszítő, szellemesen ironikus bemutatása /a lassabban haladók bevárásával!!!/.
Az egész út során kellemesen tapasztaltuk a figyelmességet, maximális segítőkészséget, valamint az üdítő humort, jó hangulatot.

Magam részéről külön is értékelem, hogy kínai idegenvezetőnk a csoport végére maradva elnéző mosollyal terelgetett bennünket a helyes irányba. /Főleg akkor, mikor a telefonszámot próbáltam hívni!/

Az viszont ámítás volt, hogy a látnivalók megtekintése után lesz idő fotózni, mert már kellett is futni a következő nevezetességhez.

Nagyon bízunk benne, hogy még sok ilyen csodálatos utazáson vehetünk részt az Iroda szervezésében!

Üdvözlettel: Juhász Róbertné
Fiáth Éva írta 2017-04-30:
Kedves János!
Felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. Még a sorban állások meg a hazautazás izgalmai is az érdekes tapasztalatok tárházát bővítették. A rövid idő alatt is sikerült benyomásokat szereznem e kontinensnyi országról, s mivel nem valószínű, hogy még egyszer eljutok Kínába, ezek életre szóló élmények maradnak számomra. Nyugalmát, higgadtságát és tájékozottságát dicsérve köszönöm, hogy megismertetett ezzel a világgal.

Üdvözli:
Fiáth Éva
Kis-Bicske Árpád írta 2017-04-29:
Kedves János!

Köszönjük a sok - sok élményt, amit általad átélhettünk! Ilyen alapos információt az úttal kapcsolatban, még más idegenvezetőnél nem tapasztaltunk.

A fakultatív programokkal volt egy kis gond és keveredés, az előre befizetések miatt,de reméljük az utazási iroda a továbbiakban ezt orvosolni fogja.

Ha társas úttal megyünk legközelebb, első és legfontosabb kérdésünk az lesz: "A Peller János lesz az idegenvezető? Akkor jövünk!!!!"

Köszönjük ezt a rövid,de csodás együtt töltött napokat!
Üdvözlettel: Kis-Bicske Árpád és Marika
Pintér Péter , Budapest írta 2017-04-19:
Régóta terveztük, hogy megnézzük Perut, az Inka világot és persze a Machu Picchut. Megvalósult az álmunk, és sok érdekességet megtudtunk tőled az út alatt – olyasmiket, amiket még mi, a „jól felkészült vendégek” 🙂 sem tudtunk.

Köszönjük még egyszer a csodálatos élményeket és a kiváló idegenvezetést!

Majd hívunk!

Üdvözlettel,
Pintér család
Sófalvy A , Pilisvörösvár írta 2017-04-18:
Szia Jani!

Élvezetes volt a kínai út is és a thaiföldi nyaralás (telelés) is.

Szerintem a kínai út egyik különlegessége az emeletes buszozás Hong Kongban, ezt még senki mástól nem hallottam, hogy elvitte volna őket az idegenvezető...

Nagyon jók a kínai teák is, amit javasoltál.

Észak-Ciprus lesz idén?

Üdvözlettel,
Anti
Mátrai Csilla + a család , Pilisvörösvár írta 2017-04-18:
Szerintem a perui út nagyon jól sikerült! Köszönjük a kiváló szervezést és a profi idegenvezetést! Mindent sikerült megnézni, ami Peruban említésre méltó.

Már készülünk Kínára!!!

Szia,
Csilla

PS Örülök, hogy én lettem az első a Vendégkönyvedben 😉

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.