Dél-Afrika körutazás és szafari

körutazás

 Dél-Afrika körutazás és szafari: csoportos Dél-Afrika körút + Garden Route szafari, magyar idegenvezetéssel

Dél-Afrika körutazás és szafari a világ egyik legszínesebb országában: a Dél-Afrikai körutazás alkalmával érintetlen természeti szépségek, a Krüger Nemzeti Park hihetetlenül gazdag állatvilága, a Garden Route part mellet futó, festői szépségű útvonala, az őslakosság egzotikus kultúrája, történelmi emlékek bősége, gyönyörű városok szebbnél szebb épületei várnak ránk! Dél-Afrikai utazásunkat a szafari élmények teszik életre szóló élménnyé.

Dél-Afrika körutazás és szafari fontosabb állomásai: Fokváros – Port Elizabeth – Johannesburg – Pretoria – Krüger Nemzeti Park

Dél-Afrika körutazás időpont: 2023. augusztus 11. – 22. (12 nap / 9 éj)

Részvételi díj: 1 299 000 Ft-tól/fő

Dél-Afrikai körutazás: Fokváros

1. nap: Budapest – Fokváros
Elutazás repülőgéppel Budapestről átszállással a délutáni órákban.

2. nap: Fokváros
Megérkezés Fokvárosba, érkezés után városnézés. Látogatás a városközpontban, a Maláj negyedben, Bo Kaapnál, a parlamentnél és a Tábla hegynél, amennyiben az időjárás engedi, utazás a felvonón. Két éjszakai szállás Fokvárosban.

Dél-Afrika utazás Fokváros

3. nap: Jóreménység foka – Chapman’s Peak – Boulders öböl
Utazás a Jóreménység fokához, amennyiben az időjárás lehetővé teszi, a sziklába vájt Chapman’s Peak festői útjain. Rövid szabadidő és fényképezési lehetőség, majd látogatás a Világítótorony lábánál felvonóval, ahonnan látható az Atlanti- és a Csendes-óceánok találkozása. Délután látogatás a Boulders öbölbe, az egyik legnagyobb pingvinpopuláció élőhelyére.

4. nap: Knysna
Városnézés a festői szépségű Knysnában, majd sétahajókázás a látványos lagúnában. Ellátás: reggeli. Szállás Wilderness-ben.

 

5. nap: Wilderness – Port Elizabeth
Reggeli után utazás a Tsitsikamma Nemzeti Parkba, ami a Garden Route egyik part menti természetvédelmi területe. Délután utazás Port Elizabeth-be, ahol autóbuszos városnézés, séta a Donkin streeten, majd a Humewood Beach mólóján, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az óceánra és a partra is.Szállás Porth Elizabeth-ben.

Dél-Afrika körutazás Garden Route

6. nap: Port Elizabeth – Johannesburg – Pretoria
Reggeli után transzfer a repülőtérre, utazás helyi járattal Johannesburgba. Érkezés után panoráma városnézés Pretoriában; látnivalók: a Church Square és Paul Krüger szobra, a Voortrekker emlékmű, melynek múzeuma bemutatja az egykori telepesek mindennapi életét.

7. nap: Pretoria – Graskop
Reggel elutazás Graskopba, az egykori bányafaluba, mely természeti látnivalóinak köszönhetően manapság a környék egyik legjelesebb turisztikai központja. Útközben látogatás a Blyde River Canyonnál és a God’s Window kilátópontnál. Érkezés a szállodába az esti órákban. Ellátás: reggeli. Szállás Graskop mellett.

8. nap: Krüger Nemzeti Park (Dél-Afrikai szafari)Dél-Afrika körutazás és szafari: Krüger Nemzeti Park
Utazás a Krüger Nemzeti Parkba, Dél-Afrika legnagyobb vadrezervátumába. Legfőbb látványossága az afrikai vadkutya, a zebra, a gepárd, a zsiráf, az antilop, a víziló, a kudu a „Big Five” – az öt afrikai nagyvad, vagyis az oroszlán, az elefánt, a kafferbivaly, a rinocérosz és a leopárd. Rövid autóbuszos látogatás a nemzeti park területén, majd transzfer a szállodába. Ellátás: reggeli. Két éjszakai szállás a nemzeti park mellett található szafari lodge-ban.

Dél-Afrika szafariDél-Afrikai szafari9. nap: Krüger Nemzeti Park (Dél-Afrika szafari)
Szafari program a Krüger Nemzeti Park területén összkerék meghajtású terepjárókkal. A szafari program során közelről is megfigyelhető a helyi vadállomány. Közel 150 emlős és 500 madárfaj él a területen, de növényvilága is hasonlóan gazdag.

10. nap: Pretoria
Utazás Pretoriába, a Dél-afrikai Köztársaság közigazgatási központjába. Látogatás a Union Buldingsnél, a dél-afrikai kormány hivatalos székhelyénél, mely a város legmagasabb pontján található. Ellátás: reggeli. Szállás Pretoriában.

11. nap: Johannesburg – Budapest
Kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre, és elutazás repülőgéppel, átszállással Budapestre.

12. nap: Budapest
Kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre, és elutazás repülőgéppel, átszállással Budapestre.

Szállás a Dél-Afrikai körutazás és szafari alatt:

9 éjszakai szállás helyi háromcsillagos superior és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

 

 

 

Dél-Afrika körutazás & Dél-Afrika szafari 2023 – PellAir Utazás 2023 – Dél-Afrikai szafari és körút 2023

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.