Thaiföldi körutazás üdüléssel, Thaiföld körút

körutazás

Thaiföldi körutazás üdüléssel – Thaiföld körút

Thaiföldi körutazás időpont: 2020. február 20. – március 6.

Ez a Thaiföldi körutazás megismerteti Önt Thaiföld legfontosabb látnivalóival. Azoknak szerveztük ezt az utazást akik látni is szeretnének valamit az országból, de a thaiföldi tengerparti pihenésre is hangsúlyt fektetnének.  Egy thaiföldi körutazás sokak számára az első alkalom, hogy Európától távolabb merészkednek, és Thaiföld egy abszolút megfelelő úti cél ehhez. A Thaiföld Körutazás Üdüléssel programunkon részt vevőknek része lesz mindenben, ami Ázsia, úgy, hogy nem kell szembesülniük esetlegesen elsőre “emészthetetlen” kultúr-sokkal, mint esetlegesen az Indiába utazóknak. Ezt a thaiföldi körutazást mindenkinek ajánljuk – aki már járt Európán kívül és annak is aki még nem.

A Thaiföld Körutazás üdüléssel programja:

1-2.nap.: Budapest – Bangkok
Délutáni elutazás Budapestről, dohai átszállással Bangkokba, éjszaka a repülőn.Érkezés a thai fővárosba a déli órákban, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között. A vacsorát követően ellátogatunk a Patpong éjszakai piacra. Szállás Bangkokban (2 éj).

3.nap.: – Bangkok
Reggeli után a híres Királyi Palotába látogatunk. A gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 46 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután a ’klong’-okon azaz a csatornákon Bangkok régi, folyóparti cölöpös házai mellett hajózunk.

Bang.kir.pal.

4.nap.: Damnoen Saduak úszópiac és a Kwai-folyó
Kora reggel Damnoen Saduak úszópiacához indulunk, ahol mi is megfigyelhetjük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd Kanchanaburiba, a burmai határ közelébe utazunk. Látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a helyi piacon. Ezután busszal majd hajóval a mesés természeti környezetben, a sűrű dzsungellel borított hegyek között kanyargó Kwai folyóra épült bungalókhoz utazunk, ami mai szállásunk lesz. (1 éj). Lehetőségünk lesz még a közeli Mon törzsi faluba látogatni, majd vacsora a szállodában.

Thaiföld - Kwai folyó hídja halálszakasz

5.nap.: Erawan Nemzeti Park – Ayutthaya
Délelőtt az Erawan Nemzeti Parkba látogatunk. Fürdési lehetőség a vízesésnél, majd egy elefánt táborba utazunk, ahol megtapasztalhatjuk milyen érzés elefántháton utazni (a helyszínen fizetendő, kb. 35 USD/fő). Délután transzfer Ayutthaya városába, bejelentkezés a szállodába (1 éj).

6.nap. :Ayutthaya- Lopburi – Phitsanulok
Délelőtt megismerkedünk Ayutthaya látnivalóival. Az Unesco Világörökség részének számító egykori thai főváros csodálatos templomaival, a paloták és erődítmények romjaival.Következő megállónk Lopburi, Thaiföld egyik legősibb városa, amely a khmer építészet remekműveivel büszkélkedhet. Festői tájakon utazunk tovább Phitsanulokbe, itt felkeressük a város nevezetességeit, majd Sukhothaiba utazunk, ahol mai szállásunk is lesz..(1 éj).

8.nap.: Arany Háromszög
Reggeli után megtekintjük Thaiföld egyik legkülönlegesebb templomát, a Wat Rong Khunt, azaz a „Fehért templomot”. Ezután egész napos kirándulásra indulunk a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekong-folyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsao sziget piacán.

9. nap.: Chiang Mai
Korai reggeli után elutazunk Chiang Mai városába, útközben látogatást teszünk a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajóra szállunk a Kok-folyón, apró falvak mellett haladunk, majd egy Karen faluba és a Yao és Akha törzsek falvaiba is ellátogatunk. Továbbutazás Chiang Mai-ba, este megnézhetjük a híres éjszakai piacot. Szállás Chiang Mai-ban (1 éj).

10. nap.: Chiang Mai
Reggeli után látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. Transzfer a repülőtérre, elutazás Krabi repülőterére. Érkezés után transzfer az Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj). Krabi tartomány partvonala Thaiföld legszebb tengerpartjainak és szigeteinek ad otthont. Ao Nang-ból akár minden nap más apró szigetre, meseszép partra hajózhatunk át, fedezzék fel Railay tengerpartjait, a csodás Phra Nang Beach-et vagy Hong szigetét!

11 – 14. nap: Ao Nang, Krabi
Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel: hajókirándulás Phi Phi szigeteire, Phang Nga öböl és James Bond sziget kirándulás busszal és hajóval.

15 – 16. nap: Phuket – Budapest
Délelőtt szabad program, délben kijelentkezés a szállodából, délután transzfer Phuket repülőterére ( kb 2,5 óra). Este elutazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap kora reggel.

 Részvételi díj: 479 900.-Ft / fő  (kétágyas szobában)

 Részvételi díj: 649 900.-Ft / fő  (egyágyas szobában)

Felnőtt pótágyon: 459 900.-Ft / fő

Gyermek pótágyon: 399 900.-Ft / fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyek
  • szállás 13 éjszakára a megadott ellátással
  • programok a leírás szerint
  • belépőjegyek
  • útlemondási biztosítás

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • a repülőtéri illetéket (kb. 145 000 Ft/fő),
  • borravalók (helyszínen fizetendő, kb 50 USD/fő)
  • utasbiztosítás

 

Tudnivalók:

Dátum: 2020. február 20-március 6.

Időtartam: 16 nap/13 éj

Utazás: Menetrend szerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: reggeli, 2 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

 

PellAir utazás: Thaiföldi körutazás üdüléssel, Thaiföld körút

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.

-->