Kína körutazás: Best of China

körutazás

  Kínai utazás Kína legfontosabb helyszíneire

Kínai Körút: Kínai Nagy Fal   kina_gazdagon_utazas_peking_madarfeszek 

Időpont:  2020  április 13-26.

Jöjjön velünk a nagy múltú távol-keleti országba, fedezzük fel együtt a  megannyi kincset, gazdag történelmet és kultúrát, olyan kihagyhatatlan látnivalókkal, mint a Nagy Fal, Kína legszebb császári parkjával rendelkező Nyári Palota, az egykor a világ központjának szánt misztikus Tiltott Város, a valaha történt egyik legnagyobb régészeti felfedezésként számon tartott Agyaghadsereg életnagyságú harcosokkal és lovaikkal, Shanghai mesés mandarin kertje, Jáde Buddha temploma, felhőkarcolói  teszik még színesebbé utunkat.

Peking – Xi’an – Sanghaj – Guilin – Yangshuo – Hongkong (Makaó)

Program:

1. nap: Budapest-Peking Késő délután elutazás Budapestről menetrend szerinti járatokkal, átszállással Pekingbe.

2.nap: Peking Megérkezés délután a kínai fővárosba, mely a XV. században vált valódi császári fővárossá. Peking képe ma is emlékeztet a régi Ming- és Csing-dinasztia kori négyzethálós elrendezésre. Transzfer a szállodába, majd egy igazi kacsavacsora vár ránk. Szállásunk Pekingben lesz.

3.nap: Peking Reggeli után  megismerkedünk Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a Tienanmen-téren, a világ legnagyobb terén, valamint a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota, a Gyöngygyár, és az 1406-1420 között épült Tiltott Városban, amely a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. Ellátogatunk egy hagyományos kínai kórházba, sétálunk Liulichang antik utcáján, végül nézelődhetünk a Selyem utca piacain. Esti fakultatív programlehetőség: kungfu show. Szállás Pekingben.

4.nap: Peking Reggel utazás a Pekingtől északra található kínai nagy falhoz. Útközben megtekintjük kívülről a Madárfészek Stadiont és az Nemzeti Vízi Központot, a Vizeskockát, melyek a 2008-as Nyári Olimpiai Játékoknak adtak otthont. A Szellemek Útja és a Ming császárok temetkezési helyének megtekintése, majd utazás a Yu Yong-hágóhoz,a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A lenyűgöző Nagy Fal, a világ hét csodájának egyike, több ezer kilométer hosszan kígyózik hegyeken, síkságokon, sivatagokon át.  A különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. Ellátogatunk még egy tradicionális teaházba, majd pekingi szállásunkra utazunk.

5.nap: Peking-Xian Mai napunkat az Ég templomának – szó szerint lefordítva az Ég oltárának megtekintésével kezdjük, amely az egyik legnagyobb kínai templom-együttes. Az Égi Imádságok csarnokát a Vöröslépcső-híd köti össze a Mindenség Istenének templomával és a kőoltárral, ahol a császár mutatott be áldozatot az Égnek és őseinek a téli napforduló idején. Ezután felfedező túrára indulunk, Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain keresztül. Délután transzfer a pályaudvarra, elutazás szuperexpressz vonattal Xi’an városába. Szállás Xi’anban.

6.nap:Xian-Hangzhou Reggeli után városnézésre indulunk, melynek első állomásán a páratlan, terrakotta agyaghadsereget tekintjük meg.. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Ezután megtekintjük az 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagodát, melyet. Wende császárné emlékének szenteltek. Este fakultatív programlehetőség: Tang dinasztia show. Szállás Xi’anban.

7.nap: Xi’an  Reggeli után városnézésre indulunk Xi’anba, Kína egykori fővárosába, amely nevének jelentése „örök béke”. Városnézés során megtekintjük a régi városfalat, majd meglátogatjuk a Shanxi Történeti Múzeumot. Délután, helyi repülőjárattal Sanghajba utazunk. Este fakultatív programlehetőség: akrobata show. Szállás Sanghajban.

8.nap: Sanghaj  Kína legnagyobb városában, Sanghajban indulunk városnéző túránkra: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. A csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templomot is megtekintjük, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Séta a Bundon – Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárlóutcáján. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a Huang Pu folyón. Szállás Sanghajban.

9.nap: Shainghaj – Guilin Reggel transzfer a repülőtérre, majd helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Délkínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba utazunk. Városnézés: a Nádas Fuvola cseppkőbarlang, az Elefántormány-hegy, a Fubo-hegy megtekintése. Este fakultatív programlehetőség: kormorán show. Szállás Guilinben.

10.nap:Guilin – Yangshuo A mai napon a Li-folyón hajózunk, a Tű-hegyek mentén Yangshuo városába. A hajóút során páratlan karsztképződményeket, hegyeket láthatunk, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshuo-ba érkezve sétálunk egyet a Nyugati utcán, a város legrégebbi utcáján. Este fakultatív programlehetőség: Liu San Jie fény show látványos előadása. Szállás Yangshuo-ban.

11.nap: Yangshuo – Gulin – Hongkong  Transzfer a vasútállomásra, elutazás szuperexpressz vonattal Guilinből Hongkongba, amely Makaó mellett a Kínai Népköztársaság különleges igazgatású területe. A nyüzsgő metropolisz a világ kereskedelmi és gazdasági központjainak egyike. Felhőkarcolói, esti fényei ámulatba ejtik az utazót. Transzfer a szállodába, szállás Hongkongban.

12.nap: Hongkong (Makaó) Egész napos szabad program Hongkongban vagy fakultatív kirándulás komppal Makaóra, a volt portugál gyarmatra, ahol városnézés: a Makaó Múzeum, a Szent Pál katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, a Lou Lim Lok kert, majd látogatás egy kaszinóban. Délután visszautazás komppal Hongkongba, ahol szállásunk is lesz.

13.nap: .Hongkong Városnézésünk során ismerkedünk a főbb nevezetességekkel: a Viktória csúcs siklóval, ahonnan káprázatos panoráma nyílik a városra, a Repulse öböl, Aberdeen halászfaluval, majd hajókázunk szampannal, a helyiek jellegzetes közlekedési eszközével. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

14.nap: Hongkong – Budapest  Megérkezés Budapestre a mentrend szerint.

 2020. 04. 13 – 26.

Részvételi díj kétágyas szobában

Részvételi díj egyágyas szobában

Vízum

Ár

784.000 Ft/fő

974.000 Ft/fő

29.000 Ft/ fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking/Hongkong – Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Xi’an – Sanghaj – Guilin útvonalon, Peking – Xi’an között és Guilin – Hongkong között szuperexpressz vonattal
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 11 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • félpanziós ellátás (ebéd vagy vacsora a programok függvényében)
 • programok belépőjegyekkel
 • magyar idegenvezető
 • illetékek (2020-ban induló időpontnál)

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • vízumdíj
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravaló (javasolt mértéke kb. 5-6 USD/fő/nap)
 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)
  Peking – kungfu show: 18.000.-Ft / fő
  Xi’an – Tang dinasztia show: 11.000.-Ft / fő
  Sanghaj – akrobata show: 14.000.-Ft / fő
  Sanghaj – hajókázás a Huang Pu folyón: 11.000.-Ft/ fő
  Yangshuo – Liu San Jie fény show: 19.500.-Ft / fő
  Makaó kirándulás: 58.000.-Ft / fő

A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri!

Kína fal - Kínai utazásKínai körút csoportkép

Kínai körutazás - Agyagkatona Kínai körutazás - Agyaghadsereg

Kína utazás - ShanghaiShanghai - Kínai utazás

Kínai utazás, Kína körút: Best of China – 2020. PellAir Utazási Iroda

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.

-->