Kína gazdagon körutazás, kínai körút

körutazás

Dél-kínai nagykörút Jangce hajóúttal

Kínai körutazás magyar idegenvezetővel

Kína nem egyszerűen egy ország, sokkalta inkább nevezhető egy különleges világnak. Az egzotikumok az ősi kultúra, az évezredes hagyományok, és a XXI. század legújabb vívmányainak egyedülálló kavalkádja.

Időpont: 2017. április 15 – április 25.

1. nap: Elrepülés Budapestről átszállással Chongqingba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. nap: … Chongqing – Eling Park
Érkezés Chongqingba, majd városnézés, látogatás a több mint 1700 éves Ci Qi Kou faluban (Chongqing óvárosa), amely jelentéséhez híven olyan, mint egy hatalmas porcelánfalu. Az utcákon kézművesek és fűszerkereskedők árulják portékáikat, mintha megállt volna az idő a városnak eme részén. Ezután séta a 100 éves Eling Parkban. Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóba. Szállás a hajón.

3. nap: Jangce hajótúra – Három Szurdok Gát – Fengdu „szellemváros”
Reggeli a hajón, majd életre szóló hajókirándulás veszi kezdetét a Jangce folyón, amely Kína legnagyobb, valamint a világ 3. leghosszabb folyója. A hajóút során végighaladunk a Három Szurdok Gáton, amely a világ legnagyobb mesterséges gátja. Útközben megtekintjük Fengdu „szellemvárosát” és a szentélyt. Ebéd és vacsora a hajón. Szállás a hajón.

4. nap: Qutang-szurdok – Wu-szurdok – Badong – Zigui
Reggeli a hajón, majd a hajóút folytatása a lenyűgöző hegyek között megbúvó falvak és szentélyek mentén: Qutang-szurdok, Wu-szurdok, Badong, Zigui (a híres kínai költő, Quyuan szülővárosa). Ebéd, vacsora, szállás a hajón.

5. nap: Xiling-szurdok – Yichang – Wuhan – Guilin
Reggeli a hajón, majd utazás Xiling-szurdokon keresztül, amely a három szurdok közül a leghosszabb (66 km). Ebéd a hajón. Érkezés Yichangba, a hajó elhagyása. Transzfer Wuhanba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Wuhanban.

6. nap: Guilin – Nádfuvola-cseppkőbarlang – Fubo-hegy
Reggeli, majd elrepülés Guilinba. Érkezés után látogatás a Nádfuvola-cseppkőbarlangban, amelyben a különböző színű megvilágításnak köszönhetően még lenyűgözőbbek a hatalmas nádsípra emlékeztető mészkőalakzatok. Ezt követően séta a Fubo-hegyre, amely félig a szárazföldön, félig vízben áll, és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Li folyóra. Vacsora. Szállás Guilinban.

7. nap: Guilin – Li folyó – Tű-hegyek – Yangshuo – Guilin – Kanton
Reggeli, majd utazás a Li folyóhoz, 5 órás hajókirándulás a varázslatos Tű-hegyek mentén. A lélegzetelállító karszt sziklaformációk, a teraszos rizsföldek övezte Li folyó egy életre szóló élmény. Érkezés Yangshuoba, majd szabad program, vásárlási lehetőség. Visszautazás Guilinba. Transzfer a vasútállomásra. Utazás gyorsvonattal Kantonba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Kantonban.

8. nap: Kanton – Hong Kong
Reggeli, majd városnézés: Chen Clan Akadémia, Liurong szentély, Qingping piac. Napközben ebéd. Transzfer a kikötőbe és áthajózás Hong Kongba, érkezés után transzfer a hotelbe. Szállás Hong Kongban.

9. nap: Makaó
Reggeli, majd szabad program vagy egésznapos fakultatív programlehetőség: hajókirándulás Makaóra, a kaszinók városába. Katamaránnal átmegyünk Makaóra és meglátogatjuk az A-Ma Szentélyt, amelyről Makaó a nevét kapta (A-Ma-Gao, vagyis A-Ma-öböl), majd megtekintjük a Szt. Pál templom romjait, amely a XIX. században égett le. Rövid séta és vásárlási lehetőség a Senado téren. Ezután transzfer a Casino Venetianhoz, és szabad program a hajó indulásáig. Estére visszaérkezés Hong Kongba. (A program ára: 33.500 Ft.) Vacsora egy városi étteremben. Szállás Hong Kongban.

10. nap: Hong Kong … 
Reggeli, délelőtt szabad program, délután városnézés Hong Kongban (Viktória-csúcs, rövid látogatás az ékszergyárban, stb). Vacsora egy helyi étteremben. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

11. nap:Érkezés Budapestre.

del-kina körutazásDél-kína-hajóút: Jangce és Li folyódel-kina-utazas-guilindel-kina-korutazas-guilin-nadfuvola-cseppko-barlang

Kínai körút: Li folyó, tű sziklák

Ár személyenként 2017.
április 15 – április 25.
 Részvételi díj repülőjeggyel
549 000 Ft/ fő
 1 ágyas szoba felár
199 000 Ft/ fő
 Kötelező borravaló a hajón
kb: 40 USD (helyszínen fizetendő)
 vízumdíj 22 000 Ft/ fő
 repülőtéri illeték
kb. 139 000 Ft/ fő
 Útlemondási biztosítás 9 630 Ft-tól/fő

 

A részvételi díjak tartalmazzák:

– repülőjegy (nemzetközi és belső)
-BBP biztosítás
– közlekedés külön busszal, hajóval, gyorsvonattal, komppal, gyorsvonattal
– elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas szobákban, reggelivel, 3 éjszaka 4*-os  hajón kétágyas kabinokban teljes ellátással
– magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

A részvételi díjak nem tartalmazzák:
A belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák vagy ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket szolgáltatásaink nem tartalmazzák, ezek a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendők. Ára: 160 USD

A 9. napi fakultatív program: 33.500 Ft (Makaó)

Dél-kinai nagykörút Jangce hajóúttal, Kína gazdagon körutazás, kínai körút Chongqing – Jangce hajóút – Wu-szurdok, Badong – Guilin – Li folyó – Hongkong – Makaó útvonalon.
Kína gazdagon utazás: Jangce és Li folyó, kínai körutazás Kína legérdekesebb látnivalóihoz – PellAir Utazás 2017.

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.