Karibi hajóút: Panama, Costa Rica, Kolumbia

körutazás

Karibi hajóút: Panama, Costa Rica, Kolumbia, Mexikó érintésével, magyar idegenvezetővel

Csoportos karibi hajóút időpont: 2018. december 08-tól 21-ig az új MSC Divina fedélzetén. (11 éjszaka a hajón + 1 éjszaka Miami-ban)

 

Ezen a különleges hajóúton, gyönyörű karibi kincsek kerülnek birtokunkba: álomszép tengerpartok, Jamaica vízesései, Costa Rica esőerdei, a varázslatos Cartagena gyarmati emlékei, Mexikó maja romjai, a Panama-csatorna lenyűgöző látványa, az MSC Divina fedélzeti kényelmével.

Útvonal:
Miami / USA – Ocho Rios / Jamaica – Cartagena / Columbia – Cristobal / Panama – Puerta Limon / Costa Rica – Costa Maya / Mexikó – Cozumel / Mexikó – Miami / USA

1. nap: Miami, USA,Florida Indulás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Transzfer a szállodába, vacsora és szállás a hotelben.

2.nap: Miami Reggeli után egy kis szabadidő Miamiban: Art Deco városrész, Little Havana negyed, s annak legnevesebb utcája, a Calle Ocho, éttermekkel, pékségekkel. A kora délutáni órákban transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a hajóra. Kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.

3.nap:Tengeren. A mai napon felfedezhetjük az MSC Divina hajó fedélzeti szolgáltatásait: nyolc bár, négy étterem, külső- és fedett medence, 4D-s moziterem, Forma1 és golf szimulátor, kaszinó, színházterem, disco és könyvtár, valamint kosárlabda- és teniszpálya, edzőterem és spa-részleg. Vacsora és szállás a hajón.

4.nap: Ocho Rios / Jamaica Fakultatív programlehetőség Jamaicában. Kirándulás a szigetország egyik leghíresebb turistalátványosságához, a gyönyörű természeti környezetben található Dunn’s River vízeséshez, ahol festői zuhatagok sokasága fogadja a látogatókat. A vízzuhatag mészkőteraszon keresztül ömlik a Karib-tenger kristálytiszta vízébe. A híres vízesést nem csak megtekinteni lehet, hanem akár fürdeni is benne, vagy szakképzett vezető segítségével felmászni a tetejére.
Ezt követően utazás a Delfin-öbölhöz, ahol a nap fénypontjaként lehetőség nyílik együtt úszni a delfinekkel. A parkban más állatfajok is láthatók, egzotikus hüllők, iguánák és színes madarak látványában gyönyörködhet a látogató.  . Vacsora és szállás a hajón.

5. nap: Tengeren Egész napos utazás a tengeren. Vacsora és szállás a hajón.

6.nap: Cartagena, Kolumbia  Fakultatív kirándulási lehetőség a varázslatos Cartagena koloniál stílusban épített városközpontjába, majd részvétel a kolumbiai népzene és néptánc világát bemutató show-n, a közelmúltban felújított Heredia Színházban. A városnézés során megnézzük még a városfalakon kívülre épített San Felipe de Barajas erődöt és városfalon belül a 16. századból származó, gyarmati stílusú építészet kiemelkedő alkotásait: templomok, paloták, múzeumok. Vacsora és szállás a hajón.

7.nap: Cristobal, Panama  Fakultatív program keretén belül, áthajózunk a Panama-csatornán. Autóbuszos transzfer a csatorna belső oldalán található kikötőhöz, ahol a résztvevők kompra szállnak és átszelik a 20. század elején átadott, az Atlanti-óceánt a Csendes-óceánnal összekötő tengeri utat. A hajózás a Gaylard Cut-nál kezdődik, majd a Pedro Miguel vízlépcsőn keresztül a Miraflores-tó következik. A tavat átszelve, már a Csendes-óceán lenyűgöző látványában gyönyörködhet a látogató, míg az út végeztével, a kikötés után egy emlékplakettel gazdagodva térhet vissza a Divina fedélzetére.
Vacsora és szállás a hajón.

8.nap: Puerto Limon, Costa Rica Mai kirándulásunk során megismerhetjük a terület kialakulásának történetét és növényvilágának sokszínűségét, Costa Rica  zöldellően burjánzó őserdejében, Veragua esőerdő és élményparkban.  Utazás libegővel, melynek útja dús lombkoronák között vezet. Séta a parkban található vízeséshez, miközben számtalan gyönyörű pillangó kíséri utunkat. A séta után libegővel folytatjuk utunkat., ahonnan kivételes fotók készítésére nyílik lehetőség, lajhárok, majmok és trópusi madarak gyűrűjében. Túránk a látogatóközpontban végződik. Transzfer a kikötőbe.
Vacsora és szállás a hajón.

9.nap: Tengeren. Utazás Mexikó partjai felé.

10.nap: Costa Maya, Mexikó  Kikötés a kora reggeli órákban, majd a Costa Maya lenyűgöző partvonalát felfedezzük fel az 1940-es években oly népszerű, napjainkban újjáépített homokfutókon. Először a part legendás madárvilágát, az itt élő madarakat és iguánákat csodálhatjuk meg, majd egy hamisítatlan beach party következik, napágyakon élvezve a gondtalan kikapcsolódást, frissítőitalok és különféle snack-ek kíséretében. Az aktívabb pihenésre vágyók kedvükre strand-röplabdázhatnak, vagy úszhatnak a Karib-tenger kristálytiszta vizében. Vacsora és szállás a hajón.

11.nap: Cozumel, Mexikó Kikötés a délelőtti órákban Cozumelben. Az egész napos fakultatív kirándulás során Tulum, közvetlenül a tengerpartra épült romvárosát tekintjük meg, amely egyike a legépebben fennmaradt maja emlékeknek. Napjainkban műemlékvédelmi okokból már nem látogatható minden épülete, de a legfontosabbak – az Alászálló Istenség, a Freskók és a Szél Istenségének temploma – ma is nyitva állnak előttünk.. Tulum megtekintését követően fakultatív strandolási lehetőség Playa del Carmen csodálatos tengerpartján. Az egész napos program hideg csomagot is tartalmaz. Vacsora és szállás a hajón.

 

12.nap: Tengeren  Egész napos hajózás Miami felé.

13.nap: Miami, USA Érkezés a reggeli órákban Miamiba. Délelőtti órákban kijelentkezünk a hajónkról, majd transzfer a repülőtérre. Útközben panoráma városnézés Miamiban. Hazautazás a kora esti órákban.

14.nap: Miami-Budapest  Érkezés az esti órákban Budapestre.

Árak:

  • Belső Bella kabinban:               419.000.-Ft/ Ft
  • Balkonos Bella kabinban:         559 000 Ft/fő
  • Balkonos Fantastica kabinban:  605 000 Ft/fő
  • Kikötői és repülőtéri illetékek: 179 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Miami – Budapest útvonalon, turista osztályon;
Transzfer autóbusszal;
1 éjszakai szállás Miamiban reggelivel;
11 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában;
Teljes ellátás a hajóút során (korlátozott italfogyasztással);
Miami panorámás városnézés;
A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata;
Audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során;
Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Illetékek: 179.000,- Ft /fő,
a helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (156 EUR/fő)
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
útlemondási biztosítás,
fakultatív kirándulások.

Karibi hajóút: Panama, Costa Rica, Kolumbia, Mexikó, Jamaica, Miami Fakultatív programjai:

  • Dunn folyó vízesés, delfinúszás: 49 000 Ft/fő
  • Cartagena folklórshow: 22 000 Ft/fő
  • A Panama-csatorna áthajózása: 52 000 Ft/fő
  • Kirándulás a Veragua esőerdőben:  40 000 Ft/fő
  • Dzsungeltúra és beach szafari: 33 000 Ft/fő
  • Tulum-maja emlékek: 33 000 Ft/fő

MSC Divina szolgáltatások

4 medence, gyermek medence, 12 jacuzzi, csúszda
6 étterem, 12 bár
SPA
Teniszpálya
Színház,diszkó
Kaszinó, boltok, kártyaszoba, 4D interaktív mozi

Technikai adatok

Vízre bocsájtás éve: 2012.
Méretei: 139.072 tonna, 37,92 m széles, 333,3 m hosszú
Utasok száma: 4345 fő
Személyzet: Kb. 1388 fő
Sebesség: (max.): 23,75 csomó
Áram: 110/220 V
Utasfedélzet: 14 db

Kabin típusok:

Belső kabin:

Kb. 13 m2 alapterületű, légkondicionált, belső (ablak nélküli) kabinok franciaággyal (mely igény esetén, lekérésre két egyszemélyes ággyá alakítható), zuhanyzós fürdőszobával. A kabinokban wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf szolgálja az utasok kényelmét.

Balkonos kabin:

Kb. 17 m2 alapterületű, légkondicionált, privát balkonos kabinok franciaággyal (mely igény esetén, lekérésre két egyszemélyes ággyá alakítható), zuhanyzós fürdőszobával. A kabinokban tágas gardrób, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf szolgálja az utasok kényelmét.


Karibi hajóút: Panama, Costa Rica, Kolumbia, Mexikó, Jamaica, MiamiPellAir Karib-tengeri hajóutak 2018

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.