Budapest – Duna-delta – Budapest hajóút szállodahajóval

körutazás

 

Budapest – Duna-delta – Budapest

8 napos, csoportos hajóút, magyar idegenvezetővel

Időpont:

Budapest – Duna-delta – Budapest hajút útvonal: Budapest – Bécs busszal / Bécs -Tulcsa repülővel – folyami nap – Giurgiu / Turnu Magurele – Lom/ Vidin – “Vaskapu” / Donji Milanovac – Belgrád – Mohács/Kalocsa – Budapest

Program:

1. nap: Budapest – Bécs – Konstanca  Kora reggeli indulás Budapestről autóbusszal, Bécs repülőterére, majd közvetlen járattal Konstancába repülünk (kb. 2 óra repülési idő). Transzfer Tulcsába busszal (130 km, kb. 2 óra menetidő). Érkezés a Duna-Deltához és Null kilométerhez. Kirándulás az egyedülálló természeti paradicsomba, kirándulócsónakokkal, ebédcsomaggal.* Beszállás az MS Nestoy a szállodahajóba „35 folyamkilométernél”, hajózás a Szent György ágon a „0 folyamkilométerig”. Vacsora a hajón.

  

2. nap – Hajón  A mai napon felfedezhetjük a hajót és szolgáltatásait. Reggeli, ebéd és vacsora a hajón.

3. nap – Giurgiu Turnu Magurele – Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk Bukarestbe*. A kirándulás buszos utazással veszi kezdetét, (120 km, kb. 2 óra). Románia fővárosának megtekintése buszos és gyalogos városnézéssel. Ebéd egy helyi étteremben. Buszos utazás Turnu Magurelebe, ahol visszaszállunk a hajóra. Este vacsora.

4. nap – Lom Vidin – Reggeli után az utasok a mai napra két program közül is választhatnak, de sajnos az időbe csak egyik programon való részvétel fér bele. Egynapos kirándulás Szófiába (ebédcsomaggal)* VAGY Kirándulás Belogradtschikba a vörös-kő hegyek között megbúvó városhoz, ahol megtekintjük az erődöt és a csodálatos panorámát, majd buszos utazás Magura ősember barlangjához. A nap zárásaként Vidin középkori hangulatot városába látogatunk (ebédcsomaggal)*. Visszaszállás a hajóra Vidinben. Vacsora a hajón.

5. nap – Vaskapu – reggeli és ebéd a hajón. Hajózás a Kazán szorosban. Áthaladás a  “Vaskapun”.  Kora délutáni órákban buszos kirándulás Lepenski Virbe, ahol megtekinthetik az archeológiai szabad téri múzeumát. Tovább utazás a Kapitány Mischa Hügel szabadtéri skanzenébe*, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Dunára.* Visszaszállás a hajóra és vacsora.

6. nap – Nándorfehérvár / Belgrád – Reggeli a hajón. Városnézés Belgrádban*, a szerb főváros legfontosabb nevezetességének megtekintése buszos és gyalogos városnézés keretein belül, Nándorfehérvári erőd romjainak meglátogatásával. Visszaszállás a hajóba a kora délutáni órákban. Ebéd és vacsora a hajón.

7. nap – Mohács – Kalocsa – Reggeli a hajón. Technikai megálló Mohácson. Mai napon ismét két program közül választhatnak. Pusztai kirándulás busszal, ahol egy csikós lovasbemutatót tekinthetnek meg* VAGY Kirándulás busszal Pécsre. Gyalogos városnézés Európa egyik Kulturális fővárosában *, ebéd és vacsora a hajón.

8. nap – Budapest   Érkezés Budapestre a reggeli órákban. Reggeli a hajón, majd kiszállás a hajóból.

VAGY:

Továbbhajózás Bécsig az MS NESTROY hajó fedélzetén. Idegenvezetőnk ekkor már nem tart a csoporttal. Városnézés Budapesten* VAGY Kirándulás a festői Dunakanyarban* Akik a kirándulást választják a Dunakanyarba a hajóra Esztergomnál szállnak vissza.  Ebéd és vacsora a hajón.

9. nap – BécsÉrkezés Bécsbe a reggeli órákban, reggeli a hajón, majd kiszállás a hajóból. Egyéni hazautazás Bécsből.

Duna-Delta hajóút részvételi díj (Ft./ fő):

Ablakos, Grillparzer kabinban: 519.000 HUF/fő
Franciabalkonos, Schiller kabinban:725.000 HUF /fő
Franciabalkonos, Goethe kabinban: 765.000 HUF/fő 
Foglalhatók még Schiller és Gorthe lakosztályok is!

* Fakultatív kiránduláscsomag: € 240

  • Kirándulás a Duna-deltába kirándulóhajóval ebédcsomag
  • Kirándulás Bukarestben (városnézéssel és ebéddel)
  • Egész napos kirándulás Sofiában (csomagolt ebéddel) VAGY Egynapos kirándulás Belgradtschikbe és a Magula-barlangba és Vidinbe csomagolt ebéddel)
  • Kirándulás Mischa kapitány dombjához és a Lepinski Vir-beli ásatásokhoz
  • Városnézés Belgrádban
  • Pusztai kirándulás VAGY Kirándulás Pécsett
  • Városnézés Budapesten VAGY Kirándulás a magyar Dunakanyarba (Visegrád, Esztergom)

A Budapest – Duna-delta – Budapest hajóút részvételi díja tartalmazza:

Buszos utazást Budapest és Bécs repülőtér között, repülést különjárattal Bécs és Konstanza között (Turista osztályon) egy max. 23 kg-os feladott poggyásszal. Busztranszfert a Konstanzai repülőtér és a tulcsai kikötő között. 8 nap/7 éjszaka hajózást az MS Nestroy fedélzetén a választott kabinkategóriában. A beszállási, kiszállási, kikötői és vámilletékeket. Teljes ellátást, az első nap ebédcsomagjától, egészen az utolsó napi reggeliéig. 1 Gálaestet a teljes ellátás keretein belül. Fedélzeti programokon való részvételt. Reptéri és egyéb illetékeket (jelenleg 109, – € ). Magyar nyelvű idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: a, személyes kiadásokat, italfogyasztást (Italkuponokat (kb. € 9,– /fő/nap ajánlott), javasolt borravalót (kb. 5-10 euro/fő/éj), fakultatív kirándulásokat (240 €/fő),  Budapestről-Bécsig hajóútszakasz alatti magyar idegenvezetést, Bécsből való hazautazást, stornó biztosítást (1,7%), Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást.(500,-Ft/fő/nap)

Az utazáshoz magyar állampolgároknak ÚTLEVÉL szükséges, amelynek a visszaút dátumától még 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

A hajó: MS Nestroy szállodahajó

https://www.gta-sky-ways.at/schiff/ms-nestroy

Befogadóképessége: 230 utas ;  Hossza: 124,9 m ; Szélessége: 11,45 m
Továbbá: 220 V, Panoráma étterem, bár, ajándékbolt, wellness, napozóterasz.

Dunai hajóutak: Budapest – Duna-delta – Budapest hajóút – PellAir Utazás – hajóutak a Dunán | Duna-delta, Vaskapu – Budapest hajóút 2019.

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.