Thaiföld Körutazás Phuket Pihenéssel

körutazás

Körutazás Thaiföldön,pihenés Phuket szigetén

Indulás időpontja:    2015.02.10-24 ;    2015.11.10. – 24.   (13 éj)
Ez a Thaiföld Körutazás programunk megismerteti Önt Thaiföld legfontosabb látnivalóival. Azoknak szerveztük ezt az utazást akik látni is szeretnének valamit az országból, és a thaiföldi tengerparti pihenésre is hangsúlyt szeretnének fektetni.. Ez az utazás mindenki számára ajánlott, egy világutazó számára pedig kihagyhatatlan.

Program:

1.nap.: Budapest –
Elutazás Budapestről Bangkokba a délutáni órákban átszállással. Éjszakázás, étkezések a gép fedélzetén.
2.nap.: – Bangkok
Érkezés Bangkokba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szabadprogram, pihenés a medencénél.
Szállás Bangkokban.

3.nap.: Bangkok

Reggeli után a Királyi Palota komplexum megtekintése, mely egy több mint 100 épületből álló mozaikokból és aranyból épült épületegyüttes, a Koronázási Terem, és talán a legfontosabb a Wat Phra Kaew amely a híres Smaragd Buddhának otthont adó templom, mely Thaiföld legszentebb relikviája.
Szállás Bangkokban.

4.nap.: Bangkok – Ayutthaya – Sukhothai

Reggeli. Elutazás Ayutthaya-ba, Thaiföld középkori fővárosába, mely az 1700-as években a világ legnépesebb városa volt, egymillió lakossal. Elhelyezkedése Kína, India és a Maláj-félsziget kereszteződésénél ideális volt ahhoz, hogy Ázsia legnagyobb kereskedelmi központjává váljon. Meglátogatjuk Ayutthayában az egykori nyári királyi rezidenciát, a Bang Pa In-t, valamint a város legfontosabb látnivalóit, templomait. Továbbutazás Sukhothai-ba, mely Sziám első fővárosa volt, most az UNESCO világörökség része. Érkezés után a szálláshely elfoglalása.
Szállás Sukhothai-ban.

5.nap.: Sukhothai – Chiang Mai

Reggeli után a Wat Maha Dhat, Wat Sra Sri és Wat Sri Chum templomok meglátogatása, majd a Sri Satchanalai Történeti Parkba látogatunk, mely egy Ramkhamhaeng király által épített város, Sziám második legfontosabb városa volt, Khmer és Sukhothai építészetének fennmaradt romjai egy nagy területen elhelyezkedő parkban tekinthetők meg, és szintén az UNESCO világörökséghez tartozik. Továbbutazás Chiang Mai-ba.
Szállás Chiang Mai-ban.

6.nap.: Chiang Mai

Reggeli. A Wat Doi Suthep templom megtekintése, mely egy hegytetőre épült templom, az ország egyik legfontosabb temploma, az egész környék panorámájának meghatározója. Majd a város legfontosabb templomait tekintjük meg: Wat Chedi Luang, Wat Phra Sing és Wat Chiang Mai. Végül a Wat Suandok templomot látogatjuk meg, mely eredete 1373-ig vezethető vissza. Később a Bo Sang és San Kam Phaeng kézműves központokat látogatjuk meg.
Szállás Chiang Mai-ban.

7.nap.: Chiang Mai – Chiang Rai

Reggeli után elutazás Chiang Mai-ból. Először egy elefánt kiképző táborba látogatunk Chiangdao-ban, ahol bemutatják, hogyan tanítják az elefántokat dolgozni. Ezután elefánt háton egy egy órás dzsungel túrára indulunk, majd Palong faluba látogatunk, ahol a helyi törzsek életmódját és kultúráját láthatjuk. Később egy hegyi törzs, a Lahuk faluját látogatjuk meg, majd csónakban folytatjuk utunkat Baan Phatai-hoz, ahonnan Chiang Rai-ba utazunk, majd tovább folytatjuk utunkat a világhírű Arany Háromszöghöz, ahol a Mekong folyónál három ország, Burma, Laosz és Thaiföld találkozik. Késő délután visszautazás Chiang Rai-ba.

8.nap.: Chiang Rai – Phuket

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokon keresztül Phuketre.

9-14.nap.: Phuket

Reggeli, majd szabadprogram.

15.nap.: Phuket – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre.
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Szállás: 2 éj Bangkok, 1 éj Sukhothai, 2 éj Chiang Mai, 1 éj Chiang Rai, 7 éj Phuket 3 vagy 4 csillagos szállodákban, 1 éj repülőn.

Ár: 2015-02-10 -tól 3* szállodában: 349.900 Ft/fő  ; 4* szállodában: 399.900.-/fő

A Thaiföld Körutazás Phuket Üdüléssel részvételi díja tartalmazza: Nemzetközi repülőjegy, utazás autóbusszal a program szerint, 13 éj szállás 3 vagy 4 csillagos szállodákban, választás szerint, 1 éj repülőn, reggeli, idegenvezető a budapesti indulástól a körutazás során.

A Thaiföld Körutazás Phuket Üdüléssel részvételi díja nem tartalmazza: belföldi repülőjegy: kb. 89.000,- Ft/fő, repülőtéri illetékek: 149.900,- Ft/fő, belépőjegyek: 70 USD/fő, sztornóbiztosítás: 1,7%

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.