Vietnám Körutazás Tengerparti Nyaralással

körutazás

Vietnam Körutazás Üdüléssel – Indokína

Az Indokínai-félsziget keleti partja mentén elterülő varázslatos Vietnam, természeti csodáin kívül több mást is nyújt, így izgalmas íz világú gasztronómiát, barátságos, közvetlen embereket, kiváló vásárlási lehetőségeket, több évezredes kultúrkincset, érdekes, nyüzsgő városi utcaképeket…

Vietnám körutazás hajó

Időpontok:

2016. március 2. – 2016. március 14.

2016. május 11. – 2016. május 23.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY AZ UTAZÁS ELŐTTI 90. NAPIG: -5%

 

Tervezett Program:

1.nap: Budapest – Hanoi

Elutazás Budapestről a menetrendnek megfelelően Hanoiba, Vietnám fővárosába. Étkezések, éjszakázás a gép fedélzetén.

2.nap: Hanoi

Érkezés Hanoiba a reggeli órákban. Transzfer a szállodába. Rövid pihenés, majd délután Hanoi városnézésre indulunk. Ellátogatunk a Ho Chi Minh komplexumba, ahol megtekintjük a Ho Chi Minh Mauzóleumot és az Elnöki Palotát, majd az Egyoszlopos Pagodához, látogatunk. Később megnézzük Vietnám első egyetemét, az „Irodalom Templomát”. Ezután egy rövid riksa (helyi nevén ’cyclo’) túrára indulunk Hanoi óvárosában, majd megtekintünk egy híres, tipikus vietnámi vízi bábszínház előadást. Vacsora, szállás Hanoiban.

Vietnam Hanoi             Vietnam vizi babszínház

3.nap: Hanoi – Halong-öböl
Reggeli, majd a Halong-öbölhöz utazunk (kb. 170 km). Útközben láthatjuk, ahogy a helyiek földjeiket művelik. Félúton egy pihenő erejéig meglátogatunk egy kézműves műhelyt, ahol kézzel készített ruhákat, szobrokat, festményeket, drágaköveket láthatunk, vásárolhatunk. A Halong-öbölbe érkezéskor hajóra szállunk, ahol ebéddel várnak minket, miközben utunk a csodálatos mészkő-sziklák között vezet, melyek nagy része lakatlan sziget és a sziklák esetenként több száz méter magasra emelkednek ki a vízből. Az egyik szigeten meglátogatunk egy barlangot, illetve láthatunk a vízen élő embereket is, akik ide építették házaikat, iskoláikat. Vacsora és szállás a hajón a csodálatos Halong-öbölben.

Halong öböl              Halong öböl hajó

4.nap: Halong-öböl – Hanoi – Danang – Hoi An
Reggeli a hajón. Eközben tovább folytatjuk utunkat az öbölben. Láthatunk teknős, kacsa és emberi fej alakú szigeteket is. Kis csónakba szállva lehetőségünk lesz rejtett lagúnákba is betekinteni. Megtekintjük az Indokína című film forgatási helyszínét is. Ebéd után kikötünk, transzfer Hanoi repterére, elutazás Hoi An-ba az indokínai körutazás következő állomására. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Hoi An-ban.

5.nap: Hoi An – Ho Chi Minh City
Reggeli a szállodában, majd városnézés Hoi An-ban, a világörökség részeként nyilvántartott városkában, melyben érintetlenül, eredeti állapotukban maradtak meg a régi utcák és házak, melyek fantasztikus, középkori vietnámi hangulatot árasztanak. Megnézzük a 400 éves Japán-hidat, egy 300 éves Kínai-pagodát, egy eredeti, 200 éves kereskedőházat és egy halpiacot. Ebéd, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Saigon-ba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Saigon-ban.

Vietnam HoiAn2          Vietnam Hoi An

6.nap: Ho Chi Minh City
Reggeli a szállodában, majd városnézés Ho Chi Minh City-ben, korábbi nevén Saigonban. Meglátogatjuk a Giac Lam pagodát, mely a város egyik legrégebbi pagodája. Ellátogatunk a Binh Tay piacra, a város legnagyobb nagybani piacára, ellátogatunk a kínai negyedbe, majd a Thien Hau templomot látogatjuk meg egyedülálló atmoszférájával, melyben több ezer illatosítót égetnek folyamatosan. Ebéd. Megnézzük az újraegyesítési palotát, majd a posta épületénél folytatjuk, később a  Notre Dame Katedrálist tekintjük meg. Este lehetőségünk lesz a Benh Thanh piacon vásárolni, ahol rengeteg szuvenír és csecse-becse kapható. Szállás Ho Chi Minh City-ben.

Vietnam Ho Chi Minh City      Vietnam markets

7.nap: Ho Chi Minh City – Mekong-delta – Cai Be úszó piac – Ho Chi Minh City
Reggeli a szállodában, majd első állomásunk Tan An városa, ahol gyönyörű képeket készíthetünk a környéken elterülő rizsföldekről. Tovább utazunk Cai Be városába, ahol csónakba szállunk és az úszó piacra látogatunk, ahol csak nézelődhetünk, vagy vásárolhatunk is a számtalan csónakból kínált gyümölcsökből, egyéb portékákból. Később ellátogatunk egy kis faluba, ahol orchidea és gyümölcs ültetvényeket láthatunk. Csónakkal utazunk tovább Vinh Long-ba. Útközben gyönyörködhetünk a Mekong deltavidékében. Meglátogatunk egy családi vállalkozást, ahol kókusz cukorkát és rizsfelfújtat készítenek. Binh Hoa Phuoc faluban ebédelünk, gyönyörű természeti környezetben. Ebéd után sétálhatunk egyet egy bonsai kertben. Később transzfer vissza Ho Chi Minh City-be.

Vietnam Tan An       Vietnam úszó piac

8.nap: Ho Chi Minh City – Cu Chi alagutak – Phan Thiet
Reggeli után a Cu Chi alagutakhoz látogatunk az egykori Viet Kongok területén. Megtekintünk egy rövidfilmet arról, hogy milyen is volt a katonák élete a háború alatt. Ezek a zsúfolt alagutak stratégiai fontosságúak voltak a háborúban – a katonák itt éltek, emellett szállítási útvonalakként is használták az alagutakat, kórházként is szolgáltak, valamint sokan születtek és haltak itt meg. Ebéd. Transzfer a tengerpartra, Phan Thietbe. Szállás Phan Thietben.

9.nap – 12.nap: Phan Thiet

Reggeli a szállodában, majd pihenés a tengerparton, szabadprogram.

Vietnam szálloda

13.nap: Phan Thiet – Ho Chi Minh City – Budapest
Reggeli a szállodában, majd a menetrendnek megfelelően transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Szállás: 1 éj Hanoi, 1 éj Halong-öböl, 1 éj Hoi An, 3 éj Ho Chi Minh City, 5 éj Phan Thiet, középkategóriás, helyi besorolású 3-4 csillagos szállodákban

Ellátás: A körutazás alatt félpanzió, a nyaralás alatt reggeli

Részvételi díj: 549.900,- Ft/fő,

2016-03-02 -tól és 2016-05-11 -tól 11 éjszaka: 519.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza: transzfereket, programokat a leírás szerint, szállást 11 éjszakára középkategóriás, helyi besorolású 3-4 csillagos szállodákban, félpanziós ellátást a körutazás alatt, reggelit a nyaralás alatt, belépőjegyeket, helyi és magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: nemzetközi repülőjegy: kb. 200.000,- Ft/fő, belföldi repülőjegyek: kb. 99.000,- Ft/fő, sztornó- és utasbiztosítás: 25.000,- Ft/fő, vietnámi vízum: 45 USD/fő, a programban nem szereplő étkezések, italok a főétkezésekhez, kötelező borravaló: 5 USD/fő/nap.

 

Tervezett szállodák :

Silk Path Hotel Hanoi ****

http://www.silkpathhotel.com/

 

Halong öböl, hajó:

Indochina Sails ****

http://indochinasails.com/en/cabins.html

 

Hoi An Hotel ****

http://hoianhotel.com.vn/

 

Liberty Central Hotel Ho Chi Minh City ****

http://libertycentralhotel.com/lcc

 

Pandanus Resort Phan Thiet ****

http://www.pandanusresort.com/

Vietnam körutazás, Indokína utazás nyaralással – PellAir Utazás 2016.

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36-30 416 7373
Telefon: +36-26-530-279
Mobil 2 :+36-30 330 6992
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.