Utazás böngésző: Kína

Kína utazás – Kínai körutazás a PellAir-el

Kína: a kínai körút utazási irodánk egyik specialitása. Több mint 50 alkalommal vezettünk már Kínába utazásokat, körutazásokat, általában a Best of China, Nagy Kínai körút és a Jangce és Li folyó utazás programjaink a legnépszerűbbek. Peller János idegenvezetésével ezeken az utakon egyedi, különleges, speciális – mások által nem kínált – programok, úti célok és látnivalók is a kínai utazások részei. Mivel kis csoportos utazásokról van szó, így a látnivalókat van idő mindenkinek megtekintenie, több helyszínre jutunk el, és tovább is időzhetünk olyan látványosságoknál, amelyek elnyerik utasaink tetszését. A Magyarországon egyedülálló idegenvezetői tapasztalat sok élménnyel gazdagíthatja Kedves Utasainkat.

Körutazás

Kína gazdagon körutazás, kínai körút Chongqing – Jangce hajóút – Wu-szurdok, Badong – Guilin – Li folyó – Hongkong – Makaó útvonalon – Kínai utazás 2019. Jangce és Li folyó hajóút, Kína.

PellAir

Peking – körutazás a császárok városában Kína, a több mint 2200 év óta fennálló birodalom,…

PellAir Kínai utazás - Best of China

Kína városlátogatások Időpont:          2015.június 1-8/9-ig Utazás:            menetrend szerinti járattal, európai átszállással Elhelyezés:     4*-os belvárosi…