Thaiföld, Kambodzsa, Malajzia, Szingapúr Körutazás Phuket Üdüléssel

körutazás

Thaiföld, Kambodzsa, Malajzia, Szingapúr Körutazás Phuket Üdüléssel

Alábbi körutazásunk keretében felfedezheti Dél-Kelet Ázsia legfontosabb látnivalóit egy kis pihenéssel az utazás végén, Phuket szigetén.

 

Időpontok:

2016. január 26. – 2016. február 9.

2016. március 24. – 2016. április 7.


Tervezett Program:

1.nap: Budapest – Bangkok
Elutazás Bangkokba a menetrendnek megfelelően. Étkezések, éjszakázás a repülőn.

2.nap: Bangkok
Érkezés Bangkokba. Transzfer a szállodába, majd délután a Királyi Palota komplexum megtekintése.

Bang.kir.pal.

3.nap: Bangkok – Ayutthaya – Bangkok
Reggeli után egész napos városnézésre indulunk Sziám ősi fővárosába, Ayutthayába, mely egykor a világ legnagyobb városa volt több, mint egymillió lakossal. Az Ayutthaya Történelmi Emlékparkban e város romjait tekintjük meg, mely az UNESCO világörökségek listáján szerepel. Később visszautazás Bangkokba. Szabadprogram. Szállás Bangkokban.

4.nap: Bangkok
Délelőtt kirándulás a Damnern Saduak úszó piacra, majd délután megnézzük a híres fekvő buddha templomot. Szállás Bangkokban.

Bangkok Úszó piac

5.nap: Bangkok – Siem Reap (Angkor)

Transzfer a repülőtérre, elutazás Angkor templomaihoz.
Érkezés után transzfer a szállodába, szabadprogram, pihenés a medencénél. Szállás Siem Reapben.

6.nap: Angkor
Egész napos program keretén belül megtekintjük Angkor legfontosabb látnivalóit. Angkor Thom, Bayon, a Ta Phrom, majd délután mind közül a legnagyobb és leghíresebb, az Angkor Wat megtekintése következik. Napközben ebéd. Szállás Siem Reapben.

angkor1   Angkor Wat 2  Angkor Wat

7.nap: Angkor
Reggeli után tovább folytatjuk Angkor templomainak megcsodálását. Kirándulás az Angkortól 30km-re található Banteay Srei templomhoz, mely 921-ben épült, majd a 952-ben épített Mebon-t nézzük meg, egy hindu templomot, mely egy kiszáradt tó közepén található kis szigetre épült. A Pre Rup egy hegyen található templom. Ebéd, majd megnézzük a Roluos templom-csoportot, mely az ország első fővárosának helyszíne volt a kilencedik században. A műemlékek restaurálás után csodálatos állapotban tekinthetők meg. A legfontosabbak a 879-ben épült Prah Ko, a Bakong templom, és a 893-ban épült Lolei. Szállás Siem Reap-ben.

8.nap: Siem Reap – Kuala Lumpur
Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kuala Lumpurba, Malajzia fővárosába. Transzfer a szállodába. Szabadprogram, majd késő délután éjszakai városnézésre indulunk Kuala Lumpurban, melynek során megcsodálhatjuk a várost éjszakai kivilágításban, ellátogatunk a kínai negyedbe, és egy éjszakai piacra is. Szállás Kuala Lumpurban.

9.nap: Kuala Lumpur
Reggeli után Kuala Lumpur városnézés, melynek során megtekintjük a Mór stílusban épült régi vasútállomás épületét, a Nemzeti Nagy Mecsetet, a Függetlenség terét a Sultan Abdul Samad épülettel, a Nemzeti Emlékművet, mely a maláj háborús hősöknek állít emléket, majd a Petronas Ikertornyoknál állunk meg. Szállás Kuala Lumpurban.

Szingapúr

10.nap: Kuala Lumpur – Szingapúr
Reggel transzfer a repülőtérre, tovább utazás Szingapúrba. Érkezés után transzfer a szállodába. Délután fél napos városnézés Szingapúrban. Elhaladunk a legendás Szingapúr Krikett Klub, a Parlament, a régi Legfelsőbb Bíróság, és a Városháza épületei mellett, majd a híres Merlion Parknál állunk meg, ahonnan a város felejthetetlen panorámája tárul elénk. Fényképeket készíthetünk az ország jelképével, a Merlionnal, mely egy hal testű oroszlán. Felfedezzük a kínai negyedet, megtekintjük  a Thian Hock Keng buddhista-taoista templomot, az egyik legrégebbi szingapúri szentélyt csodálatos, díszes keleti építészeti stílusban épült. Szállás Szingapúrban.

Sing.Lion    Sing.este

11.nap: Szingapúr – Phuket
A délelőtti órákban transzfer a repülőtérre, elutazás Phuketre. Transzfer a szállodába, szabadprogram.

12-14.nap: Phuket
Pihenés Phuket szigetén.

15.nap: Phuket-Bangkok-Budapest
Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás átszállásokkal Budapestre. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 Árak:

2016-01-26 -tól 13 éj 519.900 Ft-tól
2016-03-24 -tól 13 éj 519.900 Ft-tól

A részvételi díj tartalmazza: szállást Bangkokban 3 éjszakára, Siem Reapben 3 éjszakára, Kuala Lumpurban 2 éjszakára, Szingapúrban 1 éjszakára, Phuketen 4 éjszakára középkategóriás, helyi besorolás szerinti 3-4*-os szállodákban, reggelit a szállodákban, transzfereket, valamint a leírásban szereplő programokat, belépőjegyeket, magyar idegenvezetőt a budapesti indulástól a hazaérkezésig, helyi idegenvezetőt, illetve Angkorban a programok során 2 ebédet.

A részvételi díj nem tartalmazza: nemzetközi repülőjegy: kb. 200.000,- Ft/fő, belső repülőjegyeket: kb. 99.900,- Ft/fő, sztornó és utasbiztosítást: 25.000,- Ft/fő, kötelező borravalót: 5 USD/fő/nap.

Tervezett szállodák:
Bangkok:

Vic3 Bangkok Hotel ***

http://vic3bangkok.com/

Siem Reap:

Angkor Heritage Boutique Hotel ****

http://www.angkorheritagehotel.com/

Kuala Lumpur:

Vivatel Kuala Lumpur ****

http://www.vivatel.com.my/

Szingapúr:

Parc Sovereign Tyrwhitt ****

http://www.parcsovereign.com/parc-sovereign-tyrwhitt

Phuket:

Nai Yang Beach Resort Phuket ****

http://www.naiyangbeachresort.com/

Az utasbiztosítás megkötése utazási feltétel !!!

Helyszínen fizetendő: kambodzsai vízum, kb USD 30.

Az árak minimum 15 fő együtt utazása esetén érvényesek.

Az útleveleknek a hazaérkezéstől számított minimum 6 hónapig még érvényesnek kell lenniük, és minimum 3 üres oldal kell, hogy legyen bennük.

Az árak 280 HUF/USD árfolyamig garantáltak. 20 nappal indulás előtt az aktuális árfolyamnak megfelelő árfolyam felár fizetendő.

Bővebb információ: PellAir Utazási Iroda
Mobil:+36 30 416 7373
email: pellair kukac pellair pont hu

PellAir: utazás, körutazás, hajóutak, ahogy mindig is vágyott rá

Comments are closed.